Direktlänk till inlägg 24 september 2006

Allt bra så här långt

Av Nenny - 24 september 2006 11:58

Jag fick inte i mig alla kalorier i går. Men nästan hellre det än att jag äter för mycket. Ja jag vet att det inte alls är bra att äta för lite heller men det var ca 200 kcal under min nivå igår. Så det får gå för den här gången. Det blev 2 timmars bowling oxå. Men vi var 4 pers på en bana så det blev inte så intensivt. Men trots det blev jag helt slut när vi var färdiga. Jag var jättetrött. Hade mina linser i också och jag ska nog inte ha det egentligen. De var småsuddiga och jag blev jättetrött i ögonen o i kroppen. Imorgon kommer viktrapport och mål för nästa vecka. Jag hoppas vågen visar 84,1 eller mindre imorgon. För då håller jag mina gränser o e på god väg att klara mitt mål. =)

 
ANNONS
 
Isabella

Isabella

24 september 2006 21:26

Hej Nenny!
Jag önskar dig all lycka till på din viktresa! Du är otroligt ärlig och det inspirerar andra, tack för att du delar med dig. Jag har precis börjat att ta tag i min vikt också och det är tufft. Kommer återkomma till dig och se hur du lyckas!
Kram och ta en dag i taget!
Isabella

http://www.fitnessforbodymind.blogspot.com

 
Isabella

Isabella

24 september 2006 22:16

Hej igen!
Vill bara tillägga att jag lägger till dig på min sida, hoppas att du inte har ngt emot det! Meddela mig annars!
Sen glömde jag skriva innan att du ser väldigt söt ut på bilden intill presentationen!
Sovgott Nenny!

Isabella

http://www.fitnessforbodymind.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<<
September 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se