Direktlänk till inlägg 30 september 2006

Slarv.

Av Nenny - 30 september 2006 07:53

Jag har slarvat denna vekcan. Det har varit stressigt och jag har inte haft koncentration till att ha koll på vad, hur o när jag äter. Och det märks på vågen. Jag kan inte gissa mig till vad vissa grejor innehåller utan behöver anteckna varenda kalori tydligen.

Jag vill kunna laga mat. God mat. Jag tycker det är rätt kul men jag e kass på det. Allt jag gör smakar likadant, oavsett vilka kryddor jag har i. Vi har dessutom ett kök som är väldigt oinspirerande. Det e trångt och för lite ytor att jobba på. Färgen på luckorna e inte så kul men ska väl försöka fixa till här så småningom. Vi orkar dessutom inte hålla ordning här så det ser alltid ut som ett bombnedslag här.

Jag saknar att här inte är en "fotomapp". Jag vill kunna ha alla bilder på en sida. Letar efter nytt ställe att blogga på som har fotoalbum. Och som man kan göra tabeller i. Jag vill ha en tabell...

Men i alla fall...
Här e en bild våra köksluckor. Nån slags grön färg som inte riktigt e vår stil... Men det är ju rätt lätt åtgärdat om man har tid o ork. Jag har fått ledig 2 v senare i höst och då tänkte jag ta tag i det.

 
ANNONS
 
miranda

miranda

30 september 2006 15:09

Kom igen nu :) Jag tror på dig. Börja med små förändringar så ska du se vilken skillnad de gör. LYCKA TILL NU!! :)

http://www.miranda.blogg.se

 
Therese

Therese

1 oktober 2006 17:47

Kämpa vidare tjejen.

http://theaa.blogg.se

 
Ingen bild

Mimmie

22 december 2006 09:24

det är bra jobbat! fortsätt så!
men låt det inte gå för långt bara! för det har det gjort för mej...
har gått ner över 20 kg sen i februari nu, och alla säger att jag är smal och så men jag kan inte se det. Jag mår dåligt.
Men jag tycker du är jättestark som vill göra det, för jag förstår hur du känner ubland när man verkligen är sugen. Kämpa på! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<<
September 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se