Alla inlägg under september 2006

Av Nenny - 21 september 2006 07:47

Jag har inte tränat sen i fredags. Då spelade jag bowling 1 timme. Vi har både ett löpband och en motionscykel hemma men jag e för lat för att hoppa på dom. När man e hemma i tid från jobbet kan man gå på bandet till Americas funniest homevideos, då går tiden snabbt. Men när man e hemma halv 10 på kvällen så e det svårt att få ork o lust. Jag har tänkt varje kväll denna veckan att jag ska träna nästa morgon innan frukost. Men när morgonen kommer så käkar jag frukost o dushar och glömmer bort att träna. Jag MÅSTE skärpa mig. Smygvägde mig i morse och det ser riktigt lovande ut. Ska bara försöka att inte förstöra det nu i helgen.

ANNONS
Av Nenny - 20 september 2006 07:33

Jag är rädd för mycket när det gäller min viktminskning. Min största rädsla är att jag inte känner mig smal när jag har gått ner mina 30 kilo. Jag har varit nere o snuddat vid 60 kilo innan men jag kände mig inte ett dugg smalare då än vad jag gör nu. Inte vad jag kan minnas. Men det är ju ett par år sen. Men tänk om jag inte blir nöjd när jag väger 55?? Tänk om jag vill fortsätta?? Jag är rädd för att huden inte ska hänga med när jag går ner. Jag är rädd för att få gäddhäng. (Har hört att det inte går att träna bort) Jag är rädd att brösten ska bli superhänginga o tråkiga. Jag är rädd att jag ska gå upp igen när jag lyckats gå ner alla kilo (det har hänt förr...) Jag vet inte om jag ens behöver vara rädd men det är jag. Kan inte hjälpa det. Men jag ser ju fram emot en del också. Att må bra för det första. Att känna mig sexig o attraktiv. Att kunna röra mig utan att bli anfådd och svettas. Att kunna köpa kläder som passar. Fina o sexiga kläder. Jag har ju satt mitt mål på 55 kilo till okt 2007. Jag har även ett mål att midjan, som nu mäter 110cm, ska under 85cm (siktar på 80). Jag har aldrig varit en "målmänniska" innan. Inte gillat att sätta mål o klara det. Jag blir bara besviken när jag misslyckas. Men nu har jag märkt hur viktigt det är att sätta upp Mål. Mål som motiverar och som känns realistiska. Att verkligen ha nåt att sträva efter. Det är nog därför jag har jojo bantat hela mitt liv. Ner lite, upp dubbelt så mycket. Ner lite mer, upp ännu mer. Såg att det fanns en bok som heter: "När jag fyller 30 ska jag vara smal" Det är mitt nya mantra. När jag fyller 30 ska jag vara smal!När jag fyller 30 ska jag vara smal!När jag fyller 30 ska jag vara smal!När jag fyller 30 ska jag vara smal!När jag fyller 30 ska jag vara smal!Kan dessutom tipsa om boken Du är vad du äter av Gillian McKeith. Där står det mesta om vad och hur man bör äta.

ANNONS
Av Nenny - 19 september 2006 11:09

testar att sms blogga.

Av Nenny - 18 september 2006 20:26

Jaha då var det dags för vågen imorse. 85,8 kilo. Bara 0,2 kilo ner. Först var jag besviken för jag hade nog förväntat mig mer. Men sen på jobb vände det och jag blev lite glad att jag gått ner överhuvudtaget. Jag tar nya tag till nästa vecka. Tänkte göra en fin tabell här som visar min framgång men det gick inte så det får bli en mindre fin lista istället. Väger mig varje måndag och mäter midjan var 4e vecka.DATUM VIKT14 aug : 87 kilo midja : 111 cm 21 aug : 86,5 kilo 28 aug : 85,3 kilo4 sept : 85,5 kilo11 sept : 86,0 kilo midja : 110 cm 18 sept : 85,8 kilo Jag har satt ett mål att nå 55 kilo till okt 2007. För att klara det ska jag ner i snitt 0,55 kilo i veckan. Jag ligger lite efter nu. Denna veckan borde jag vägt 84,7. Men det tar jag igen =) No problem.

Av Nenny - 16 september 2006 10:29

Igår var ingen bra dag. Det blev en hamburgare på MAX. Men utan pommes o läsk. Sen på kvällen blev det en barnpizza och sen ostbågar o godis på det. Inte bra. Det var inte tänkt att det skulle bli så mycket... Det blev iofs en timmes bowling också men det hjälper nog inte så värst mycket.Men men. Jag tar nya tag idag. Känns inte som om jag klarar mitt minimål på 85,3 på måndag. Men jag ska inte väga mig innan dess. Så vi får se på måndag. Då ska jag göra en vikttabell och lägga ut också. Idag ska vi på dop. Och sen jobbar jag ikväll. Vill inte alls jobba idag. Hatar att jobba helgkvällar. =(

Av Nenny - 15 september 2006 07:31

Lite bilder på hur jag ser ut nu. Bilderna e tagna med mobilkamera och har kanske inte världens bästa skärpa. Men man ser ju i alla fall. Väger nog runt 87 kilo här. Way, way to much...Svårt att tro att det är jag på presentationsbliden också. Men det är det. Och samma vikt har jag där också. Men alla kan bli snygga i svartvitt och i rätt vinkel ;)Ska bli kul att jämföra sen om ett år när jag gått ner mina kilo. Ska försöka skaffa en digitalkamera också.

Av Nenny - 13 september 2006 20:19

Idag har jag varit sugen på kebab, pizza, thai mat, chips och godis. Men jag har lyckats stå emot allt ihop!! *Klapp på axlen* Jag SKA klara av att gå ner mina nästan 30 kilo till okt 2007. Så jag gick hem och gjorde lite taco istället. Och GUD vad gott det var. Jag hade glömt att det var så gott. Och nyttigare än utemat. Jag har märkt att jag har börjat bli väldigt medveten om alla kalorier. Det är mycket bättre för min del att räkna kalorier med Viktklubb.se än Viktväktarnas points (som jag provat mer än en gång). Hos viktväktarna var nästan all frukt o grönt "gratis" och i Viktklubb räknas ALLT. Jag behöver den kontrollen. Jag ska inte väga mig innan måndag nu. Får se om jag lyckas. Håll tummarna för mig!

Av Nenny - 12 september 2006 20:03

Vi fick tårta på jobb idag. Vi har vunnit pris i nummerupplysningsbranschen. Två priser till o med. Men jag tog ingen tårta. Jag tyckte inte den såg så god ut så det var lätt att låta bli. Undvek också att köpa godis när jag gick inom ica på vägen hem.
Nu ska jag hoppa upp på löpbandet och gå lite.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30
<<<
September 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se