Direktlänk till inlägg 23 oktober 2006

Gnällinlägg.

Av Nenny - 23 oktober 2006 17:05

Ville helst inte väga mig imorse. Stod ett tag o tittade på vågen innan jag till slut sparkade igång den. Det blev +0,3 kilo denna veckan.

Startvikt: 89 kilo (aug)
Vikt denna vecka: 83,8 kilo
Förändring denna veckan: +0,3 kilo
Totalt: -5,2 kilo

Det går sakta och e tråkigt nu. Det är tråkigt att väga o mäta allt. Tråkigt att inte få äta vad jag vill. Så jag slarvar o fuskar. Äter mat o godis när ingen ser och försöker lura mig själv (jag e en idiot) att det inte räknas. (Det funkar inte. Tro mig) Orkar inte anstränga mig. Humöret går upp o ner och det beror på att jag inte äter som jag ska. Har svårt att låta bli alla frestelser och äter när jag e rastlös, trots att jag inte är hungrig eller sugen. Och det är helt fel, jag vet. Men jag kämpar konstant med mig själv. Ena halvan vill inget hellre än att bli smal o må bra. Andra halvan vill skita totalt i allt och bara äta o njuta. En ständig kamp...

Jag tränar inte alls. Inte ens promenader.
Försöker desperat intala mig själv att det funkar ändå. (Det funkar ju inte heller)
Men jag vill inte ge upp. Jag vill bli smal. Det har jag velat hela mitt liv. Och jag ska bli smal. Men det är svårt o hårt arbete. O jag e lat, det kan jag erkänna.

Jag har i och för sig tappat 5 kilo men jag tycker inte det märks så det är tråkigt också. Vill ju se resultat på kroppen.

Så jag försöker ta mig i kragen o skärpa till mig denna veckan. Jag ligger ju efter i min planering. Drygt 2 kilo efter om jag ska klara mitt mål.

 
ANNONS
 
m'i

m'i

23 oktober 2006 17:49

haha... inte ditt fel. Har bara mig själv att skylla. :) Ny vecka nya tag. Nu fixar vi det eller hur!!! :) Inge mer slarv!! uf!

http://www.miranda.blogg.se

 
Therese

Therese

23 oktober 2006 22:00

Kom igen nu. Det här klarar du. Ta en dag i taget. Är du godissugen håll ut till nästa dag och sen nästa och nästa. Tillslut går det mycket bättre.
Nu kämpar vi.

http://theaa.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Oktober 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se