Alla inlägg under oktober 2006

Av Nenny - 8 oktober 2006 11:00

Jag kommer inte att gå ner denna veckan. =(
Kommer snarare att ha gått upp massor. Och jag har mycket att skylla på... Mig själv o min dåliga karaktär först o främst.
Röda veckan e på väg, jag fyllde år i fredags, jag har ätit pizza, kinamat och thaimat (inte på samma gång då...) under veckan och jag har ätit chips o godis. Jo det har varit gott men nu får jag betala för det. Jag kommer inte att klara mitt mål imorgon och jag får lägga i en högre växel för att komma ikapp...
Så här kommer lite mål för nästa vecka:
* MINST 30 minuter gång varje dag. (Helst innan frukost)
* INGEN utemat.
* INGET godis på vardagarna eller söndagen. (Pyttelite på lördagen bara.

Jaja. Ny vecka, nya tag.

ANNONS
Av Nenny - 7 oktober 2006 09:22

Efter ett par dagar med lite för mycket onyttigheter så hoppade jag upp på löpbandet idag. En hel timme blev det. =) 5,2 km. Varm o svettig men väldigt nöjd. Känner mig jätteduktig!! Klapp på axlen.
Jag måste lägga manken till för att klara mitt mål denna veckan. I nuläget verkar det inte som om jag gör det men jag ska fanemej försöka. Jag måste hålla mina mål annars klarar jag inte mitt slutmål. Måste skärpa mig med båda mat och motionen. Jag slarvar för mycket som det är nu, Det är inte alls bra.
Ska gå imorgon också. Minst 45 minuter.
Ska försöka gå i alla fall 30 min/dag nästa vecka. Vi ska nog ner till gymet också nästa vecka o börja där.
När jag fyller 30 ska jag vara smal.
När jag fyller 30 ska jag vara smal.
När jag fyller 30 ska jag vara smal.

ANNONS
Av Nenny - 6 oktober 2006 08:28

Idag är det den 6 okt. Det innebär två saker: Jag fyller år (blir 29 år gammal) och det är ett år kvar tills mitt slutmål ska vara klart. Ett år på mig att gå ner 28 kilo. Det kanske borde kännas jobbigt men tvärtom. Jag är så glad att jag kommer att vara smal om ett år. Visst är det ett helt år dit och jag får nog jobba rätt hårt för att klara det men det är inga problem. Jag kommer att klara det. Det finns liksom inga tvivel i mig om den saken. =)

Mamma o Pappa kommer hit sen en liten stund idag och jag har bakat muffins. Därav bilden... Det är muffins med vit choklad i. Jag hittade receptet på Dagens Muffins. Jag smakade precis en och Oj vad goda!!! Får försöka låta bli att äta upp alla innan de kommer. Hehe.

Av Nenny - 5 oktober 2006 07:17

Idag och imorgon e jag ledig! Skönt.
Jag köpte ett par vantar och en liten halsduk i tisdags. Då kom jag fram till att jag kanske skulle ta och köpa mig en ny vinterjacka. Jag har haft den jag har nu i över 6 år. Så det börjar bli dags för en ny. Men idag kom jag på att det är ju inte lönt att köpa en dyr jacka nu. Jag kommer ju troligen inte att kunna ha den nästa vinter när jag gått ner över 30 kilo... Så jag får nog snällt ha min gamla en vinter till. Nästa år kanske jag hittar nåt snyggt som passar också. ;)

Jag MÅSTE skärpa mig med motionen. Som det e nu så e jag fortfarande för lat för att ens gå lite på löpbandet. Och det blir jag arg på mig själv för. Nu har vi (jag o björn) i alla fall snackat om att börja träna styrketräning med björns bror och hans tjej. Det ligger ett bra gym här som inte har massa muskelknuttar och självupptagna personer som speglar sig när de tränar och ser ner på vanligt folk. Nej detta gymet ska vara just för vanligt folk. Du kan gå dit i joggingbrallor o tshirt utan att nån vänder på huvet. Vi jobbar ju inte direkt regelbundet men vi ska nog få tid att gå dit snart hoppas jag.

*Uppdatering kl 10*
Har hittat ett par foton på mig när jag vägde mindre. Det var inte så lätt att hitta för det var alltid jag som höll i kameran när det hände nåt.
Jag har aldrig varit glad för att se bilder på mig själv och att lägga ut dem i en blogg är väl inte mitt första val. Men det är bra för min egen pepping. ;)
Men här kommer lite ialla fall.
Slängde in två bilder på mig nu också för att se skillnaden...

Bilderna, de tre sista då alltså, är från 2001(sista bilden), 2002 (översta bilden) och 2003 (den i mitten) tror jag.
På den sista bilden, 2001, väger jag nog ca 65 kilo (kanske mindre). (Var med i viktväktarna då). De andra två vet jag inte riktigt vad jag väger. Skulle tro 68-75 kanske.
Efter det har jag inte skrivit upp vad jag vägt. Som minst har jag vägt 61,5 (har för mig jag var nere på 60 också men jag har inte skrivit upp det i så fall) och som mest då 89 kilo. Nu går det stadigt neråt och jag ska hamna på 55 kilo om ett år!

Av Nenny - 3 oktober 2006 06:55

Jag vill ha en snyggare tabell här på sidan. Det går tydligen inte att göra i HTML. Så jag kommer att göra en tabell som jag får spara över som en bildfil o lägga in. Jag får ingen bra överblick nu. Jag får sitta ner o pyssla på torsdag eller fredag när jag e ledig så kommer tabellen till vägningen nästa måndag. Jag var ute o letade efter andra sidor att ha bloggen på men hittade inget som var vettigt så det verkar som jag stannar här.

Idag gick jag upp en timme innan jag hade behövt. Bara för att sitta ner o ta det lugnt ett tag. Dricka lite grönt te i lugn o ro o skriva lite här. Jag måste nämligen sticka hemifrån 2 timmar innan jag börjar idag för att komma i tid. Men sånt e det när man bor i en liten håla o tågen bara går en gång i timmen (och det är inte ens varje timme de går)


Vill också passa på att tacka er som läser här då och då o peppar mig med era inlägg. Det behövs ibland!! Stor Bamsekram till er alla!!!

Av Nenny - 2 oktober 2006 07:06

Bara 0,3 kilo ner idag. Men med allt slarv denna veckan så kan jag inte säga att jag e förvånad.
Men totalt -5,3 kilo än så länge.
Och på fredag är det precis ett år tills mitt huvudmål ska vara klart! Och 28.7 kilo kvar att gå ner.

Ska snart till jobb. Har verkligen inte lust att gå dit idag. Men jag får försöka hålla ut. Jag e ledig torsdag o fredag i alla fall. Sen jobbar jag i helgen... bah.

Startade på 89 kilo på egen hand
juli: 89 kilo
START på Viktklubb.se
14 aug : 87 kilo
Denna veckan: -
Totalt: -2 kilo
midja : 111 cm

21 aug : 86,5 kilo
Denna veckan: -0,5 kilo
Totalt: -2,5 kilo

28 aug : 85,3 kilo
Denna veckan: -1,2 kilo
Totalt -3,7 kilo

4 sept : 85,5 kilo
Denna veckan: +0,2 kilo
Totalt -3,5 kilo

11 sept : 86,0 kilo
Denna veckan: +0,5 kilo
Totalt - 3 kilo
midja : 110 cm

18 sept : 85,8 kilo
Denna veckan: -0,2 kilo
Totalt - 3,2 kilo

25 sept: 84,0 kilo
Denna veckan: -1,8 Kilo!! =)
Totalt - 5 kilo!!!!

2 okt: 83,7
Denna veckan: -0,3 kilo Trots allt slarv
Totalt - 5,3 kilo


Mål till nästa måndag, 9 okt: 83kilo

Mål: 55 kilo till 6 okt 2007.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7 8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Oktober 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se