Direktlänk till inlägg 3 november 2006

Fortfarande hemma

Av Nenny - 3 november 2006 09:11

Tänkte att jag skulle försöka göra mig en hemsida nu när jag e hemma. Jag har haft en hemsida innan. Som till o med fick 7 av 10 i en tidning. Men det var många år sen när det bara fanns HTML. Jag kodade min sida själv och den blev snygg. Så jag tänkte att nu ska jag göra en ny sida. Men då möts jag av alla möjliga former av konstiga ord och funktioner som jag inte känner till och inte kan. Jag fattar nada. Jag får det inte att funka som jag vill och jag blir bara frustrerad. Så det lutar åt att jag får betala nån som gör designen åt mig. Fast det vill jag egentligen inte. Jag vill verkligen göra det själv. Men sån e jag. Jag ber väldigt sällan om hjälp utan vill klara mig själv.
Bah. Jag lämnar planerna på hemsida för tillfället.

Envis jävla förkylning. Fortfarande snorig och nu hostar jag också. Hostar så rösten tar skada. Hoppas det släpper i helgen. Jag har inte råd att vara sjuk mer. 4½ dar kommer att märkas i lönekuvertet.

 
ANNONS
 
Veronica

Veronica

3 november 2006 09:37

Det är ett recept från en vv kokbok jag har. Fast i receptet var det mozzarella i men jag valde fetaost istället.
Hoppas du blir frisk snart!

http://viktigaveronica.blogspot.com

 
Veronica

Veronica

3 november 2006 10:35

Det är ur favoritkokboken, tror den heter så iaf. Om du inte har den så kan du ge mig din email så kan jag maila receptet när jag har lite tid över! :-D

http://viktigaveronica.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se