Direktlänk till inlägg 3 november 2006

Uppdatering lite senare

Av Nenny - 3 november 2006 14:05

Äntligen ÄNTLIGEN fick jag rätt på designen på hemsidan som jag vill. *glad*. Min gamla bok om hur man gör en hemsida funkar fortfarande tydligen!!! Jag var redo att slänga den. Tryckt -98 så den har ett par år på nacken.
Men nu ska jag jobba en massa med den också. Och hitta en plats att ha den på. Jag har gratis hemsidor via min internetleverantör, men de har problem med den tjänsten nu så jag kan inte lägga till en hemsida där. Men jag kan nog vänta. Sidan e ju inte klar på ett bra tag. Och jag kommer att behålla bloggen i alla fall. Men länka till den från hemsidan.

Det är jättefriskt i luften idag och jag e nästan sugen på att gå ut och gå en sväng. Men vet inte riktigt om det är bra för min förkylning. Men jag måste ut så småningom. Jag har snytit mig så mycket att toapappret e i stort sett slut. Några få rutor kvar bara. Men jag väntar nog till Björne kommer hem, så kan vi sticka ut handla ihop.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Therese

4 november 2006 15:48

Jag skulle också vilja ha en hemsida men jag har ingen aning om hur man gör. Är det lätt att förstå från boken. Det funkar ju med en blogg men lite sugen är jag allt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se