Direktlänk till inlägg 19 november 2006

Nä nu jävlar har jag slarvat länge nog.

Av Nenny - 19 november 2006 06:07

OMSTART får det bli imorgon. Nya friska tag blir det. Skriva in i dagboken på Viktklubb vad jag äter och inte äta över min kalorigräns.
INGET godis och INGEN läsk på vardagarna. Tänker unna mig lite på helgen men inom min gräns.
Utemat MAX en gång per vecka.
Motionera så mycket jag orkar o kan.
Jag kan inte slappa längre. Det mår jag bara dåligt av. Och meningen med min viktresa är ju att jag ska må bättre. På alla sätt o vis.
Jag har varit så arg o besviken på mig själv sista veckan för att jag slappat så mycket. Haft dåligt samvete varje dag o skämts för att jag inte gör som jag borde.
Så imorgon blir det omstart.


Ni som undrar om hemsidan... Det är inte uppe än. Jag jobbar med den offline i väntar på att jag ska få hemsideplats hos telia. Jag säger till när den är uppe till allmän beskådning.

 
ANNONS
 
Therese

Therese

19 november 2006 13:41

Det låter bra din omstart som du ska göra. Det kan vara en klok ide att unna sig på helgerna om det fungerar bäst för dig :)

Ska bli kul att se hemsidan :)
Lycka till

http://theaa.blogg.se

 
miranda

miranda

20 november 2006 05:02

Lycka till med omstarten :)

http://www.miranda.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se