Direktlänk till inlägg 21 november 2006

3 kilo på 3 veckor!!

Av Nenny - 21 november 2006 07:52

Jenny har gjort en utmaning på Viktklubb.se. Att gå ner 3 kilo på 3 veckor. Det hänger jag med på!! Det ska jag klara. Jag behöver lite push för att komma igång igen. Så nu kör vi!!

Gårdagen gick bra. Jag åt som jag skulle. Orkade dock inte motinera. Har jobbat 8 dagar i sträck. Ynk...

Men idag är jag ledig och jag ska ta igen lite. Har än så länge haft en superskön morgon. Jag gick o lade mig redan kl 9 igår. Oj oj vad trött jag var. Så imorse vaknade jag halv 6 utvilad. Trodde väl inte jag skulle vakna SÅÅÅ tidigt men eftersom jag inte var trött längre så gick jag upp. Ooo vad skönt det är att vara uppe när hela världen sover. Jag sitter o knappar med hemsidan och äter frukost i lugn o ro. Jag har kännt mig så stressad hela förra veckan så det är skönt att bara låta saker ta sin tid för en gångs skull. Att dricka sitt te i lugn o ro och lyssna på Enya... =) *mys mys*

 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

21 november 2006 17:06

Det är härligt Nenny, med det gänget vi har fått ihop på VK så ska vi fixa det :D
TjockSmocken som är med för tredje gången lyckades gå ned över 4 kg förra gången. Riktigt imponerande.

Kämpa på tösen :D

http://jennyigotet.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se