Direktlänk till inlägg 24 november 2006

Leeeeediiiiig!!!

Av Nenny - 24 november 2006 13:51

Nu e jag och Björn lediga i 2!! veckor. Underbart!!!

Dessa två tomtar har jag köpt på Ica. Den lilla är en kylskåpsmagnet, så jag fick hålla i den för att den komma med. Passar perfekt hemma hos oss. =)

Efter en smygvägning i morse så verkar det som jag klarar första delen av utmaningen 3 kilo på 3 veckor som Jenny hade på VK. Jag har än så länge klarat mig utan godis o läsk och jag har ätit vettigt i veckan. Idag har vi ätit thai buffe. Jag tog inte så mycket. Det var inte så gott. Och ikväll ska jag ha lite godis. Men bara lite. =)

Nya nr av Topphälsa damp ner på hallmattan i förrgår. Det är en riktigt bra tidning. Det står bra saker i hela tidningen. Jag tycker det är så kul att ha en tidning att läsa. Jag har försökt köpa typ hennes o amelia och sådana tidningar innan men det är ju bara artiklar om hur man matchar killen med mascaran och vilka skor som är "inne". Inget för mig. Så när jag hittade Topphälsa så blev jag jätteglad. =)

 
ANNONS
 
Therese

Therese

25 november 2006 20:15

Söta tomtar

http://theaa.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se