Alla inlägg under november 2006

Av Nenny - 19 november 2006 06:07

OMSTART får det bli imorgon. Nya friska tag blir det. Skriva in i dagboken på Viktklubb vad jag äter och inte äta över min kalorigräns.
INGET godis och INGEN läsk på vardagarna. Tänker unna mig lite på helgen men inom min gräns.
Utemat MAX en gång per vecka.
Motionera så mycket jag orkar o kan.
Jag kan inte slappa längre. Det mår jag bara dåligt av. Och meningen med min viktresa är ju att jag ska må bättre. På alla sätt o vis.
Jag har varit så arg o besviken på mig själv sista veckan för att jag slappat så mycket. Haft dåligt samvete varje dag o skämts för att jag inte gör som jag borde.
Så imorgon blir det omstart.


Ni som undrar om hemsidan... Det är inte uppe än. Jag jobbar med den offline i väntar på att jag ska få hemsideplats hos telia. Jag säger till när den är uppe till allmän beskådning.

ANNONS
Av Nenny - 15 november 2006 19:54

Äntligen känner jag att hemsidan börjar bli helt klar. Det blir vikttabell, massa bilder, fakta och så ska jag nog gå med i EFIT. Ett foto i timmen. Jag har haft en "testdag" idag. Det gick väl sisådär. Alla bilderna blev små. Hade glömt att ändra storleken på mobilkameran. Bilderna kommer på hemsidan... Som bör vara uppe om några några få veckor. Beror på hur telia fixar sin tjänst.
Bilden ovan är ett litet smakprov! =) Hihi.

ANNONS
Av Nenny - 14 november 2006 13:41

Idag har jag en sån dag när inget e kul. Inget alls. Vill inte göra nåt. Tänker massa tankar som rullar vidare till massa andra tankar. Det hela beror nog till viss del av att jag känner mig sviken. Sviken av mig själv för att jag inte har ätit som jag borde, inte har motionerat nåt, inte skrivit upp vad och hur mycket jag har ätit.
Men så här är det alltid. Jag gör ett försök med vikten och kan vara duktig i flera veckor, ja till o med månader, i det här fallet. Men sen tröttnar jag på att inte få äta vad jag vill, när jag vill. Jag blir sur o deppig och tröstäter. Och sen glömmer jag helt enkelt bort att jag inte får äta vad jag vill. Kommer på mig själv när jag sitter o äter eller när jag redan ätit upp. Får dåligt samvete och tröstäter ännu mer. Jag har alltid haft den här konflikten med mig själv. "Äta vad jag vill och skita i vikten" eller "Jag vill inget hellre än att bli smal".

Jag hade lovat mig själv att inte äta nåt godis, inte dricka läsk och inte äta utemat denna veckan. Men det sprack redan igår.

Idag fick jag till o med sluta tidigare så jag borde vara glad. Jag gick bort till min favvorestaurang, en pytteliten mexikansk historia, för att käka lunch. Åhhh vad jag gillar deras mat... Mmmmmm.
De har haft stängt hela sommaren och skulle ha stängt på hösten också. Men jag tänkte att nu måste det ju vara vinter så nu har de öppet. Men Näääääääääää. Inte ska Nenny få njuta av sin favvomat inte. Det är tydligen fortfarande höst... Bah. Så jag köpte en baguette på Grafitti Cafe. Den var inte god. Det var inte god smak på den och den var absolut inte god när jag var så inställd på mexikanskt. *Mutter*

Men jag ger inte upp. Jag tog bara ett litet steg bakåt. Jag har fortfarande sikte på målet. Lite hinder på vägen får man väl räkna med antar jag.

Av Nenny - 13 november 2006 06:10

82,7 denna veckan

Startvikt: 89 kilo (aug)
Vikt denna vecka: 82,7 kilo
Förändring denna veckan: -0,1 kilo
Totalt: -6,3 kilo

Men nu får jag verkligen skärpa mig. I den här takten når jag aldrig mitt mål. Det blir ofta så att jag äter någorlunda vettigt på veckodagarna och sen ballar jag ut på helgen.
Så nu e de skärpning som gäller Nenny *viftar manande med pekfingret*

Av Nenny - 11 november 2006 14:05

Jag har suttit hela morgonen o grejat med nya hemsidan. Det börjar likna nåt nu. =)
Jag börjar se fram emot de två veckor som jag ledigt snart. v 48-49. Björne har bara fått v 49 än så länge men jag hoppas verkligen att han kan få v 48 också. Så vi får ledighet ihop.

Jag äter mindre nu än vad jag gjorde innan. Köper mindre, äter mindre, vill ha mindre. Äter mindre portioner. Försöker fylla ut med grönsaker. Väljer sallad (jo jag vet att inte alltid e så mycket nyttigare men men) eller kebab med mer grönsaker o mindre kött i. E jag sugen på choklad så försöker jag nöja mig med en liten storlek. Jag vill inte ha 200g mjölkchoklad längre. När jag köper chips så kan jag äta 1/3 och sen lägga bort påsen. Köper jag en lösviktspåse med godis så äter jag ett par bitar och sen vill jag inte ha mer o lägger bort påsen. Det känns bra. Att ha lämnat frossandet bakom sig. Att ha lite mer kontoll över vad och hur man stoppar i sig.

Ikväll ska vi nog hem till min svärfar. Han fyllde år i tisdags o vi ska fira honom lite.

Av Nenny - 9 november 2006 21:14

Smygvägning imorse. Ser bra ut än så länge. =)
Tandläkaren idag. Allt bra där. Skönt.
Bälte inköpt. Svart (såklart) o fint. Nu sitter brallorna där de ska. =)
E sugen på det mesta. Som vanligt... Men just nu kebab o choklad. Fast inte ihop då.
Måste gå o lägga mig snart. Ska upp tidigt imorgon o jobba. =(
Så Go natt!

Av Nenny - 8 november 2006 06:49

Har inte alls sovit bra inatt. Har snurrat runt i sängen hela natten. Vaknar med en rejäl huvudvärk. Hatar att vakna med huvudvärk. =( Bara att knapra i sig en tablett o vara glad för det. Som tur är så jobbar jag bara 3h idag, sen ska vi ha utbildning resten av dagen.
Känner inte för frukost idag. Huvudvärken gör att jag inte har nån större aptit. Ska försöka dricka lite te i alla fall. Så får jag äta på jobbet istället.

Av Nenny - 7 november 2006 18:46

Jag köpte två par byxor i slutet av sommaren (som passade när jag köpte dem). Dessa blev liggande i väntan på uppläggning. Jag fick slutligen tummarna loss och lade upp dem för ca två veckor sen. Igår hade jag på mig den ena paret för första gången. Men de är redan för stora! =) Kasar ner hela tiden och jag får springa o dra upp dem i ett kör. Får nog ta och köpa mig ett bälte att hålla uppe brallorna med... Tihi
Såg att Jessica också skrivit om sina byxor. Visst e det en skön känsla?!! De byxor jag har annars har små spännen i sidorna eller en resår som man kan spänna in efter behov. Men de nya brallorna hade inte det så det känns ju mer när de inte sitter uppe. Det är verkligen superkul när man märker resultat!!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se