Alla inlägg under november 2006

Av Nenny - 6 november 2006 08:33

Gissa om jag blev förvånad när jag gick upp på vågen. Jag hade räknat med plus eftersom jag inte mätt eller vägt nåt denna veckan när jag varit sjuk. Men det blev -0,1 kilo idag. Alltså 82,8 kilo

Startvikt: 89 kilo (aug)
Vikt denna vecka: 82,8 kilo
Förändring denna veckan: -0,1 kilo
Totalt: -6,2 kilo

Det var också dags att mäta midjan. Där har jag minskat igen!! 105 cm idag

Midja start: 111 cm (14e aug)
Midja nu: 105 cm
Förändring sen 9 okt: -2,5 cm
Total Förändring: -6 cm

Men vi äter nyttigare nu. Inte så mycket utemat och mer fullkorn o grönsaker. Så det hjälper nog till.

Idag ska jag jobba. Men jag börjar inte förrän kl 15.
Det verkade som om Björn slapp bli sjuk. Snörvlandet har slutat och han mår bra nu. Skönt.

ANNONS
Av Nenny - 4 november 2006 18:36

Idag dök det upp ännu en försenad födelsdagspresent! Två tröjor. Den ena är en t-shirt med Lenore tryck på. (Alla som läser Nemi vet vem Lenore e!!) Den andra är en tjock tröja med huva och ett snyggt tryck på! Precis vad jag behöver nu när det håller på att bli kallt ute. =)

Efter min förkylning så börjar jag äntligen känna mig frisk! Men nu börjar Björn snörvla istället. Typiskt. Vi kunde ju blivit sjuka samtidigt istället.

Det har inte blivit nån ordning alls med maten denna veckan. Jag har varken räknat eller mätt någonting. Ville bara sitta inne o tycka synd om mig själv och vara ynklig o äta vad jag ville. Men nu när jag börjar känna mig bättre så känner jag mig mer motiverad igen. Och det är skönt! Utan motivationen kommer jag inte långt. Jag ligger ju efter igen men jag har kvar mitt mål och jag kommer att klara mitt mål!!!! JAG KOMMER ATT VARA SMAL NÄR JAG ÄR 30!!!!

ANNONS
Av Nenny - 3 november 2006 14:05

Äntligen ÄNTLIGEN fick jag rätt på designen på hemsidan som jag vill. *glad*. Min gamla bok om hur man gör en hemsida funkar fortfarande tydligen!!! Jag var redo att slänga den. Tryckt -98 så den har ett par år på nacken.
Men nu ska jag jobba en massa med den också. Och hitta en plats att ha den på. Jag har gratis hemsidor via min internetleverantör, men de har problem med den tjänsten nu så jag kan inte lägga till en hemsida där. Men jag kan nog vänta. Sidan e ju inte klar på ett bra tag. Och jag kommer att behålla bloggen i alla fall. Men länka till den från hemsidan.

Det är jättefriskt i luften idag och jag e nästan sugen på att gå ut och gå en sväng. Men vet inte riktigt om det är bra för min förkylning. Men jag måste ut så småningom. Jag har snytit mig så mycket att toapappret e i stort sett slut. Några få rutor kvar bara. Men jag väntar nog till Björne kommer hem, så kan vi sticka ut handla ihop.

Av Nenny - 3 november 2006 09:11

Tänkte att jag skulle försöka göra mig en hemsida nu när jag e hemma. Jag har haft en hemsida innan. Som till o med fick 7 av 10 i en tidning. Men det var många år sen när det bara fanns HTML. Jag kodade min sida själv och den blev snygg. Så jag tänkte att nu ska jag göra en ny sida. Men då möts jag av alla möjliga former av konstiga ord och funktioner som jag inte känner till och inte kan. Jag fattar nada. Jag får det inte att funka som jag vill och jag blir bara frustrerad. Så det lutar åt att jag får betala nån som gör designen åt mig. Fast det vill jag egentligen inte. Jag vill verkligen göra det själv. Men sån e jag. Jag ber väldigt sällan om hjälp utan vill klara mig själv.
Bah. Jag lämnar planerna på hemsida för tillfället.

Envis jävla förkylning. Fortfarande snorig och nu hostar jag också. Hostar så rösten tar skada. Hoppas det släpper i helgen. Jag har inte råd att vara sjuk mer. 4½ dar kommer att märkas i lönekuvertet.

Av Nenny - 2 november 2006 08:09

Denna förkylningen har gjort mig orkeslös. På mer än ett sätt. Jag orkar inte hålla koll på vad jag äter. Orkar inte laga mat. Orkar inte anstränga mig nåt. Men äta orkar jag tydligen och det kommer jag att få ångra. Men jag får ta igen det sen när jag e frisk. Jag får jobba stenhårt för att komma på rätt spår igen. Men det fixar jag.

Får se om jag orkar gå till jobb imorgon. Jag e fortfarande snorig och nu har jag börjat hosta också. "Sover" typ 11 timmar varje natt. Känner mig visserligen inte frisk alls än. Så jag får se vad jag gör. Borde kanske egentligen vara hemma tills jag känner mig frisk??

Av Nenny - 1 november 2006 09:37

Jo det snöar i Skåne idag. Eller ja snö och snö. Nån slags snöblandad sörja som ramlar ner uppifrån. Jag vet inte hur kallt det e ute men fryser det på nu så blir det halt kan jag säga. Usch. Vi har fått på vinterdäcken i alla fall. Men de är inte dubbade.

Har hämtat en vovve från ICA. Visst e han söt!!

Jag e hemma idag också. Känns som om jag har ett STORT bowlingklot i huvet. Låg o loopade drömmar inatt. Känndes som jag hade feber men det hade jag inte. Låg o svettades under täcket hela natten o vände o vred på mig o höll Björn vaken. Till sist gick jag ut o lade mig i soffan så han skulle få sova lite. Där kunde jag sova också. Jag gick o lade mig vid 9 tiden igår så jag har "sovit" nästan 12 timmar. Och jag känner ändå att jag kan sova mer.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se