Direktlänk till inlägg 21 december 2006

tipp tapp tipp tapp tippetippetipptapp

Av Nenny - 21 december 2006 08:32

Denna draken hittade jag när jag rensade två bokhyllor som vi slulle sälja. Den var inte ens uppackad. Svärdet är en brevkniv...

Ok den här bloggen handlar mest inte alls om vikt just nu. Men det kommer den att göra i januari igen. Var så säkra...

Jag e suveränt trött på att pendla just nu. Varje dag går det minst MINST 2 timmar med resande o väntande på tåg/buss. Men härom dagen spenderade jag 4!!! timmar totalt på att ta mig till och från jobbet. 4 timmar!!!!Tur att jag bara jobbar 80 % annars hade jag aldrig hunnit vara hemma o träffa Björne. Jag vill ha en bil i julklapp!!! Vi har ju en bil men den behöver Björn då han jobbar 4-5 mil bort där det inte ens går några bussar.
Två långa arbersdagar kvar.

Vi har köpt hem den mesta av julmaten i alla fall. Vi ska hem till Björns pappa i år. Vi firar varannat år med min familj och varannat med Björns.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se