Direktlänk till inlägg 25 december 2006

Ingen vikt idag....

Av Nenny - 25 december 2006 12:49

Nej det blir ingen vägning idag. Jag håller paus denna veckan ut. Jag kör igång igen den 1 januari.

Jag fick mig en digitalkamera i julklapp minsann. Men bruksanvisningen är få Franska! trots att den var köpt på en svensk sida på internet. Jag har lyckats klura ut det mesta av hur man tar kort men jag vet inte riktigt hur sladdar o program o sånt funkar än så jag vet inte hur jag får över bilderna på datorn än. Men jag ska kolla på internet om man kan ladda hem en svensk manual.

Annars blev julen rätt lugn. Vi åt mat o drack julmust o öppnade paket o sånt man gör på julen. Sen spelade vi World of Warcraft med Björns föräldrar. Hans pappa har redan spelat länge och nu har vi lyckats övertala hans mamma att spela också. =)

Är ledig idag och imorgon också. Sen jobbar jag onsdag och sen är jag ledig på torsdag igen. Men sen jobbar jag hela helgen. Jo då jag jobbar nyårshelgen... Kul... Näää

Idag blir det mer Wow och jobb på hemsidan till vårt Guild.

 
ANNONS
 
Petra

Petra

25 december 2006 23:00

Hejsan!

Tittar in och följer din efit-dag.
Skoj att se fler skåningar.
Själv bor vi i norra Helsingborg. Och liksom du träffade jag min man på Spraydate. Vi träffades irl aug. -01, förlovade oss 5/1-02, fick första barnet 12/12-03, gifte oss 13/3-04 och fick andra barnet 15/6-06.

Vill passa på att önska en god fortsättning och ett gott nytt år!

http://www.morgonsol.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se