Direktlänk till inlägg 28 december 2006

Kylen städad

Av Nenny - 28 december 2006 09:53

Jag är ledig idag. Och jag har rensat o städat kylen. Det blev ju inte nån mat kvar. *garv*
Lite glasburkar med sylt o tacosås. Jo det ligger potatis längst ner också o lite prylar i dörren som inte syns. Känns lite som "Du blir vad du äter" Haha.
Men det behövdes. Dels för att rensa ut lite gammal mat, dels för att rensa ut lite onyttig mat och dels för att rengöra kylen (och det behövdes...)
Jag tänkte jag skulle avfrostat o städat ur frysen och röjt i skafferiet också men jag får äta frukost först och se om jag orkar sen.

Digitalkameran funkar fint men jag saknar en bruksanvisning så jag har beställt en. Den franska jag fick med är ca 1 cm tjock. Och då är HELA manualen på franska. Inte 20 olika språk i samma. Så jag känner att jag missar lite om jag inte har en svensk som jag förstår.

Viktklubb skulle öppna idag igen men tydligen inte än. Men jag fasar för att jag har gått upp massor när jag väger in mig på måndag. Jag har inte alls brytt mig om vad jag har ätit på typ 2 månader. Kommer säkert att börja om på 89 kilo igen. Gahhhhhh. Varför lät jag det gå så långt??? Helvete. Nåja. Gjort är gjort och nu måste jag tänka framåt. Jag ska ju vara smal när jag fyller 30!!! =)

Jag blir så peppad av de bloggar jag läser för ni e så satans duktiga allihopa. *avis* Kilo efter kilo bara trillar av er och ni sköter er med mat o motion. Så en Eloge till er alla. Åhh vad ni e duktiga!!!

Nu blir det frukost.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se