Direktlänk till inlägg 28 december 2006

Att laga mat.

Av Nenny - 28 december 2006 14:49

Jag är ju ledig idag. Så jag tänkte att jag skulle laga mat till oss idag. Men jag går runt o tittar i vår tomma kyl, frysen o skafferiet och jag hittar INGENTING att laga. Jag har noll, zero, nada fantasi när det gäller mat och jag kan på sin höjd laga pasta o köttfärssås utan recept. Men jag hittar verkligen inget att laga till idag. Och det stör mig. Jag har all tid i världen. Jag VILL laga mat idag. Men inget att laga. Suck. Jag som till o med fick en 5:a i hemkunskap i högstadiet! Jag har massor av kokböcker men mest sitter jag bara o glor i dem o dreglar över all god mat. -Oooo det ser gott ut, det ska jag laga nån dag.


Jag har skrivit en rätt lång handlelista som jag ska fylla upp tomma kylen med men Björn vill nog ha mat innan han ger sig ut o handlar med mig. Så det verkar som det blir utemat idag igen. Vet inte om jag ska skratta eller gråta?!

Nån som kan avvara en personlig kock så hör av er...

 
ANNONS
 
Therese

Therese

28 december 2006 15:03

Hi, hi det är såååå lätt att gå ut och äta när fantasin tryter och man inte har någonting att äta.

http://yheaa.blogg.se

 
Ingen bild

Malin

28 december 2006 19:56

Det såg ut att gapa ganska tomt efter rensingen i kylskåpet, men vad skönt att få rent och fräscht.
Blev lite inspirerad så jag ska nog göra det imorron - blir ju lätt att gamla saker bara står och tar en massa plats.
Tjatigt att inte ha nån fantasi med matlagningen - ibland står det ju helt still.
Har du kollat in den här sidan?
http://helenas-web.nu/Recept/
Det är VV-recept, men jag har gjort en massa goda recept och jag räknar inte points.
Ny kör vi så det ryker 2007!
Kram till dig

 
Malin

Malin

28 december 2006 20:56

Ja, det var jag :)
Ibland är jag så lat att jag inte orkar skriva bloggadressen.

http://mallingen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se