Direktlänk till inlägg 31 december 2006

Sista dagen.

Av Nenny - 31 december 2006 11:36

Sista dagen på 2006 är här. Jag har under morgonen skrivit lite på hemsidan (lyckades få till en gästbok där!!!) men jag kommer nog mest att skriva här.

Från och med imorgon o hela januari gäller följande:
INGET GODIS
INGEN LÄSK
INGA SNACKS (chips o sånt)
LAGA MAT HEMMA (i största möjliga utstäckning)

Varje dag ska kalorinivån vara vad den ska vara. Dvs cs 1350 kcal/dag.
Motionen är jag seg med men jag måste få in någon slags rutin på det. Kommer att följa viktklubbs motionsprogram som jag får tilldelat. Det innebär i början 3 st pass i veckan på 30-45 minuter vardera. Jag börjar där så att jag får in rutinen på det.

Ska ta fler foton med min fina nya kamera. Men jag väntar fortfarande på maualen.

Jag ska jobba mycket så jag får mycket pengar. Jag hoppas att jag o björn kan komma iväg på semester i år. Hoppas hoppas. Jag vill fixa till lägenheten också men det har vi inte pengar till nu. Nu måste vi spara till semester. Lägenheten får bli ett senare bekymmer.

Hoppas nu alla där ute får ett bra slut och en toppen start på det nya året!

2007 blir ett bra år! Jag känner det på mig... =)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se