Alla inlägg under december 2006

Av Nenny - 19 december 2006 21:27

Kom hem från jobbet. Gjorde äggakaka o satt o åt framför datorn o surfade lite. Kännde att det var massor som skulle göras. Men jag släppte bara allt.

Plockade fram julklappspapper o satte mig o slog in paket i lugn o ro. Satte på julmusik, hällde upp julmust o knaprade på papparkakor under tiden. Äntligen blev jag lugn. När jag var klar med det såg jag att Björn plockat ihop dagens post och bland den låg nya nr av ToppHälsa!!! Åhh Underbart!! *Mys*
Så jag släckte ner i vardagsrummet o tände ljus. Hällde upp mer julmust o bullade upp kuddarna i soffan. Jag lade en stor kudde bakom ryggen o en stor kudde under knäna. Filten över mig och Enya på steron o bara läste o drack julmust. Lääääänge. Känner mig mycket lugnare nu. =) Åhh vad skönt. Precis vad jag behövde idag.

Jag kollar på sista avsnittet av ToppForm på tv nu. Jag har lyckats missa i stort sett alla avsnitt. Typiskt... Men jag ska kolla dem på nätet sen. (Finns på svt.se/toppform)Tobbe o Ida är (var) i stort som mig o Björn när det gällde mat o motion, så det är kul att följa nån som är lik sig själv. Alla är så duktiga.

Nu ska jag snart gå o lägga mig. Jobba o slita imorgon också.

ANNONS
Av Nenny - 18 december 2006 08:16

Visde vår utetermometer idag. INTE min våg... Min våg visadet 84,1. Vilket ger mig +0,3 idag. Grr. men så går det när man inte kan låta bli julgodis o snabbmat.

Jag som tyckte det var måndag i förrgår. Fan vad tiden går snabbt. JAG HINNER INGENTING. Och nu är det mindre än en vecka kvar till jul. Gaaahhh Jag har visserligen bara någon enstaka klapp kvar men det är mest hemma jag känner att jag inte hinner nåt. Jobbet tar för mycket tid. Denna helgen totalförsvann eftersom jag jobbat hela helgen.
Vi har inte ens fått upp allt julpynt. Det ligger kvar i en låda i källaren. Och lägenheten är en salig röra.

Men på tal om -4,4 så är det nog första dan denna vintern vi har minusgrader här nere i Klippan. Men inte kommer snön för det. Nej nej nej regn o slask fortfarande. Skulle det trilla ner nån skrämd snöflinga så smälter den så fort den träffar marken. Blir ingen vit jul här inte. =(

Jag har inte kommit i julstämning riktigt än heller. Jag lyssnar inte på radio och vi har inga musikkanaler på tvn så jag har inte hört nån jullåt än. Jag känner att det börjar bli jul när jag hör "Last christmas" första gången innan jul. Jag har den på en julskiva hemma men det har inte varit läge att sätta på den hemma känner jag. Kanske ska lägga in den som mp3 på telefonen o lyssna på väg till jobb idag. Fast det känns inte heller rätt. Jag har inte slagit in julklapparna än heller. Det mest juliga jag har gjort är nog att gnaga på en chokladtomte o dricka julmust.

Som tur är så är jag ledig 24, 25 o 26 sen i alla fall. Jag e ledig den 23e också just nu men jag tror jag kommer att jobba den dagen då jag försöker få ledig halva min onsdag istället för att fixa det sista i någorlunda lugn o ro... Får se hur det blir med det.

Nåja. Nu är det väl dags för frukost. Det var skönt med lite sovmorgon idag i alla fall. =)

ANNONS
Av Nenny - 14 december 2006 08:45

Men jag läste ett inlägg på forumet på VK om att inte äta godis i Januari. Det ska jag hänga på.
INGET godis
INGEN läsk
INGA chips o liknande
under HELA januari...
Plus att jag kommer att skriva i dagboken på VK vad jag äter varje dag. VARJE DAG. Inget slarv. Och Motionen ska jag skärpa mig rejält med. Januari blir nystart för mig. Precis vad jag behöver!!!!
Wohoo! Lite ljus i vintermörkret. =)

Av Nenny - 14 december 2006 07:31

Jag är lite dålig på att skriva, jag vet. Men det händer inte så mycket just nu. Jag kör på halvfart till året e slut.

Känner min allmänt stressad hela tiden. Jag var ledig igår men jag hann inte göra nåt jag hade planerat. Jag skulle ta en promenad och hämta ett paket på posten. Tänkte dock vänta tills dagens post kom då vi har skickat efter fler prylar. Men posten kom inte förrän 12 tiden och inget kul där. Men då höll jag på att spela world of warcraft och var mitt i en instance. Så det blev ingen promenad till posten. Jag hade även tänkt baka nya lussebullar men det var så rörigt i köket att jag inte visste vilken ände jag skulle börja i.
Så när jag röjt upp i köket så var klockan mycket o Björn var redan på väg hem från jobb. Jag skulle ju laga mat också. Shit. Jag hade glömt att plocka fram laxen ur frysen. Vid det här laget hade jag en sur huvudvärk och ville inte göra nåt mer. Så det blev pizza igår.
Och eftersom jag fått huvudvärk så var jag inte mycket till sällskap under kvällen.
Så här är det ofta tycker jag. Jag hinner inte med nåt jag har planerat längre. Suck.

Jaja. Jag får planera bättre helt enkelt. Idag ska jag ialla fall försöka hitta de sista julklapparna innan jag börjar jobba.

Nåja. Kämpa vidare alla ni som läser här. Ni e så duktiga allihopa!!!!

Av Nenny - 11 december 2006 17:39

Jag var så snäll mot vågen imorse. Torkade av den med en trasa och såg till att den stod rakt och så. Och vad blev tacken för det??? Jo +0,7 kilo. *Fnys*. 83.8 idag alltså.
Så då vet ni det, det är INTE lönt att fjäska för vågen. Det hjälper inte alls...

Av Nenny - 10 december 2006 22:04

PANIK. Dags att jobba imorgon. Jag har inte hunnit med någonting. Det var så mycket jag skulle göra. Så mycket jag hade planerat. Men jag har inte hunnit med något alls känner jag. Jag har tvättat två maskiner på dessa två veckorna. Men det är väl bara vanlig ångest? =(
Har bara suttit framför datorn hela tiden. Ähh jävla skit. Och nu tar det väl ett par dar innan jag e inne i jobbet igen. Men jag tycker att jobbet tar för mycket av min tid. Jag e på jobbet 7h om dan men det är inte alls ovanligt att jag e hemifrån 9-10 timmar eftersom jag bor i en liten håla med kassa komunikationer.
Känner panik i hela kroppen just nu. Borde dessutom gå och lägga mig. Jag ska upp halv 6 imorgon. AAAAAaaaAAAaaaaaaa

Får se om jag har ro nog till vägning o mätning imorgon.

Av Nenny - 9 december 2006 10:44

Men här kommer en uppdatering på veckan som gått. I tisdags var jag och Björn och åt julbord på Spångens gästgivaregård. Jag har velat dit i många år och har hört så mycket om deras julbord. Så vi åkte dit. Vi kom vid 5 tiden och vi var helt själva i lokalen. Rätt skönt faktiskt. =) Vi högg in med god aptit. MYCKET mat men inget direkt som var supergott. Vi satt dock o åt både länge o väl av mat o godis. Men sen kom notan.... Jag visste inte vad det kostade när vi åkte dit men jag hade trott 200-300/skalle. Men icke. 425/skalle och då ingick inte ens julmusten. Hmpf. Den kostade 21! spänn styck. (Vanliga glasflaskor som man köper i back) Så hela kalaset för oss två gick på ca 940 spänn. Gahh. Vilket antiklimax. Jag retade mig på det hela kvällen sen. Det gör vi inte om. =(

Resten av veckan då? Jo jag e fortfarande ledig. SKÖÖÖÖNT. Men det blir ingen ordning alls med maten. Tyvärr. Det är så svårt när man vill vara hemma o mysa o äta gott. Jag lyckas väldigt sällan laga mat som är god av någon anledning. Trots femtioelva olika kokböcker.

Jag har inte smygvägt mig denna veckan. Känner inte att det är lönt alls. Så jag får väl en chock när jag hoppar på vågen på måndag.
Jag kommer nog att köra på halvfart året ut nu. Försöka lite halvdant. Det är så ingen kul årstid att anstränga sig på. Så det får bli lite slarv nu sista veckorna, så kör jag stenhårt efter nyår igen. Men jag är fullt inställd på att inte ge upp. Jag SKA klara det här. Men med extrapris på Romerska Bågar i varje butik så är det svårt. Det är nog min stora last i juletider. Men det är ju bara SÅÅÅÅÅÅÅ gott. Romerska Bågar är jul för mig!! =)

Det var nog allt.
Ha en trevlig helg allihop!
Sköt om er...

Av Nenny - 4 december 2006 10:16

Veckans vikt: 83,1. Vilket innebär ett plus på 0,4 kilo denna veckan. Verkar som jag går ner varannan veckan och sen upp varannan. Suck. Jag ligger efter drygt 4 kilo i planeringen. Det är förbannat skönt att vara ledig men det är helvete för matvanorna. Vill inte laga mat, det blir inget bra i alla fall. Jag vill äta god mat och då blir det i 9 fall av 10 utemat. Men gott är det!! =)

Jaja. Som jag sagt förr. Skärpning. Jag SKA ner mina kilo.

Idag blir det World of Warcraft med Björne, min svärfar och en kompis.
Imorgon blir det julbord. Inte nyttigt jag vet men jag har sett fram emot det lääääänge. Mums.

Vikttabell på hemsidan

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se