Direktlänk till inlägg 12 januari 2007

Viktklubb seg skrälle.

Av Nenny - 12 januari 2007 07:56

Jag är så trött på viktklubb nu. Att skriva in saker i dagboken tar en halv dag. Det går inte alls smidigt och det är väldigt tröttande att fylla i något för att hamna på en helt vit sida som det inte händer nåt på. Så går man tillbaka för att hitta den grej man lagt in två gånger. Så måste man ta bort den ena och det tar ännu längre tid. Gaaaaaaaahhh. Det är segt o funkar allt i från smärtfritt. Vilket innebär att jag slarvat med att skriva in de senaste dagarna. Och det behöver jag göra annars lägger jag på mig igen. De skriver på sidan att de håller på att uppdatera bla bla bla men det händer ju inget. Jag blir knäpp. En så stor sida som drivs av Aftonbladet borde kunna ha bättre sidor. Hmpf...

Nåja. Fredag idag och det är sista jobbedan denna veckan. Det är SKÖNT.

Imorgon blir det storstädning av hela lägenheten. (Utom badrummet som jag tog igår)
Det är dessutom EFIT imorgon. Så det blir väl massa kul städfoton bara. Haha.
(Mina tidigare EFIT bilder kan ni se på hemsidan)

 
ANNONS
 
Therese

Therese

12 januari 2007 17:45

Jag som hade tänkt att börja viktklubben, jag måste bli motiverad =)

http://theaa.blogg.se

 
Ingen bild

selepo

7 januari 2008 17:50

Håller med, håller också på att tröttna. Har kontaktat deras kundtjänst med synpunkter men inte fått några svar. Tycker att det är urdåligt!!!

 
Ingen bild

ellipirelli

4 februari 2009 19:05

Samma här. De kommer med dåliga ursäkter bara. Tar ju evigheter

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se