Direktlänk till inlägg 17 januari 2007

Små steg

Av Nenny - 17 januari 2007 08:11

Det sägs att man ska göra små förändringar lite då och då som knappt märks då men som ger bättre hälsa i det långa loppet.
Så när jag tänker på vad jag har gjort redan (utan att egentligen tänka på det)
Jag har:
*) Bytt ut lättmargarinet (åt lätta eller lätt o lagom innan) mot Becels lättmargarin.
*) All pasta hemma är nu fullkornspasta
*) Samma gäller med riset
*) Äter mest fullkornsbröd. (Fast en o annan fralla slinker ner ibland)
*) Jag har gått från att behöva godis varje dag till att bara äta godis 2 gånger i månaden. (Ska försöka låta bli helt så småningom, men vetefan om det går)
*) Slutat med Colan, som jag drack säkert 0,5 - 1 liter om dan innan, till att dricka vatten
*) Istället för att dricka svart te med socker o mjölk så dricker jag Grönt o Rött te utan varken socker eller mjölk.
*) Jag försöker verkligen komma in i rutin med motionen.
*) Jag väljer nyttigare utemat istället för pizza. Tex thaimat, kyckling kebab, sallad osv.

Det blir ändå rätt mycket när man tänker efter... Haha. Vad glad jag blir att jag lyckats göra så mycket för mig själv redan!!! =)

Klapp på axlen Nenny!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se