Direktlänk till inlägg 22 januari 2007

Det går för sakta....

Av Nenny - 22 januari 2007 08:53

Jag vägde 81,9 idag. Så det är bara - 0,2 ner denna veckan. Det går på tok för långsamt. Jag borde ligga på 80,2 idag för att hålla mig till min lista och klara mitt mål.
Men totalt - 7,1 ner nu. Och eftersom jag behöver lite motivation så flyttar jag ner min lilla flaska på 0,5 kilo. =)

Vikttabell på hemsidan.

Jag håller mig ifrån godis men jag har ätit lite salta pinnar. Jag äter fortfarande rätt mycket mat ute men väljer nyttigare alternativ. Jag har slarvat med att skriva in på Viktklubb för sidan funkar fortfarande inte som den ska.
Och motionen har jag ingen rutin på än. Fan.
Men det alldeles för mysigt att sitta framför tvn med tända ljus än att träna. En riktigt dålig ursäkt, jag vet. Och jag SKA ta tag i det nu. Jag ska ha tillbaka min hälsa (och mina p-piller...)

Så idag ska jag spela in nya träningslåtar på telefonen. (Har mp3 spelare i den) och se till att träna idag. Jag har inte ätit frukost än så det blir träning innan frukost idag.

Det snöar äntligen här i skåne. =) Men jag ger det ett par timmar. Sen är det slask och imorgon är det borta igen. Som vanligt.

 
ANNONS
 
miranda

miranda

22 januari 2007 20:23

GRATTIS till minuset ;)

http://www.filmi.se

 
Therese

Therese

24 januari 2007 13:29

Grattis..=)
7,1 är ju jättebra.
Det är bara fortsätta och alla dagar är inte lika underbar =)

http://theaa.blogg.se

 
fialotta

fialotta

25 januari 2007 17:18

Vad läckert att fylla flaskor sådär. Ett minus är alltid ett minus och det i sig är ett plus ju :) De små minus man skrapar ihop blir ju tillslut ett stort minus så tänker jag när det är tungt. Bra jobbat!

http://www.fialotta.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se