Direktlänk till inlägg 26 januari 2007

snö o kallt

Av Nenny - 26 januari 2007 05:42

Jag har dåligt med tid till att blogga just nu. Men här är en liten uppdatering:

Snön ligger tamejfan kvar på marken och det har varit flera minusgrader i flera dagar nu. Kallt, men knarrar gott under skorna när man går.

Efter en smygvägning igår kan jag konstatera att det går neråt =) Ska försöka äta bra i helgen också. Fast vi e hembjudna till min pappa på söndag och han lagar nog inte så kalorifattig mat...

Vår bil bröt ihop igår. Vi skulle åka o handla men bilen vägrade att starta. Den har inte krånglat innan. Björn ringde till sin pappa och vi kunde konstatera att det troligen var startmotorn. Vi fick rådet att knacka lite lätt på den och prova igen. Det hjälpte. Men idag får Björne jaga verkstad som kan ta emot bilen akut (låter som värsta sjukhusfallet) idag. För jag behöver bilen i helgen till jobb. Hoppas det är nån som kan ta emot den.

Björn köpte Pizza igår men jag sa blankt nej. Jag ska INTE ha pizza. Fast det blev pizza ändån. En sån fryst pizza. Mycket kalorier, jag vet, men åtminstonde så vet jag HUR mycket kcal jag få i mig. Bättre val tycker jag. Och jag klarade mig ändå inom min gräns =)

*Värmer fingrarna lite* det är kallt här inne...

Hur går det med träningen då?
Jo jag hade bestämt mig för att träna varanna dag denna veckan. Jag började i måndags med 45 min promenad, lite småövningar med mina hantlar och 10 rull på maghjulet.
I onsdags var jag inte hemma förrän kvart över 7 och jag var totalt slutkörd. Så jag kollapsade i soffan.
Tänkte jag skulle tagit igen det igår när jag kom hem. Men så krånglade bilen när vi skulle iväg och sen tog det hela kvällen, så det blev inget igår heller. Fan.
Idag måste jag ta igen det. Jag borde vara hemma vid kvart över 4 tiden så jag har gott om tid idag. Sen får jag nog ta ett pass på lördag istället för söndag. För vi ska direkt till min pappa efter jag har jobbat. Hej o hå...

Nu bär det av till jobbet. SUCK...

Ha en bra helg allihopa!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se