Direktlänk till inlägg 27 januari 2007

Känner mig motarbetad

Av Nenny - 27 januari 2007 07:07

Både jag o Björn fyller ju 30 i år. Och jag vill verkligen komma iväg på en resa detta året. Sen vi träffades 2001 har vi varit iväg på två resor. Resa nr 1 var en minikryssning från Göteborg till Newcastle i England. Denna skulle vara 3 dagar. Men det var värsta ovädret nånsin och det gungade jävlar i det. Jag låg o kräktes hela resan och kunde inte äta nåt av den goda maten, vi blev försenade till Newcastle pga stormen (fick bara ca 2 timmar där), Björn blev dunderförkyld, vår tv i hytten funkade inte och ca 50 saker till som gick fel. Så den resan blev inge bra...
Nästa resa gick till Gotland 2005 under medeltidsveckan. 3 dagar var i i Visby. Denna resan blev MYCKET bättre och allt var jättebra där. Men det var för kort tid.

Så totalt på dessa dryga 5 år så har vi varit 6 dagar på resa. Så jag vill VERKLIGEN komma iväg minst en vecka i år.

MEN... nu händer den ena efter det andra och det verkar inte som vi kommer iväg i år heller. Björnes dator hade strulat länge och det var verkligen dags för en ny. Så i januari la vi antal tusenlappar på en sprillans ny dator. Nu börjar vår bil krångla och det verkade vara startmotorn som lagt av. Detta kommer att kosta ca 3500 att fixa.
Detta innebär också att jag inte har nån bil att ta mig jobbet med i helgen. Så jag får snällt åka hemifrån kvart i 9 idag när jag börjar kl 11. Kommer att vara på jobbet 1h o 15 min innan jag börjar. SKITKUL!!!

Vår tv börjar få dödsryckningar. Är superknepig när vi försöker starta den. Så det blir väl till att skaffa en ny. Så efter det har hela vår buffert/reskassa försvunnit.

Så för tillfället är det nog lika bra att ställa sig in på att det inte blir nån resa i år.

Fast jag kan inte riktigt uttrycka hur mycket jag verkligen vill komma iväg på en resa i år. Jag sa det redan förra sommaren när vi inte ens var lediga nåt. Att nästa år SKA vi åka iväg. Vi SKA åka på semester när vi fyller 30.

Det är långt till sommaren men det kommer säkert att hända saker hela tiden fram till dess så vi inte får ihop några pengar. Skulle inte förvåna mig det minsta. Positiv inställning va??

Bah. Man blir ju lite deppig... =(

 
ANNONS
 
miranda

miranda

28 januari 2007 12:49

Ah men en sista minuten resa till turkiet brukar inte vara så dyrt, de kanske ni kommer kunna ha råd med?!! ;)
Hoppas ni kommer iväg på nått ialla fall...

http://www.filmi.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se