Alla inlägg under januari 2007

Av Nenny - 16 januari 2007 20:29

Jag är nåt grymt rastlös idag. Tänkte att jag skulle fixat med hemsidan till vårt guild i World of Warcraft idag när jag kom hem men, jag väntar på en plats på ett webhotell som inte är klart än. Suck. Har väntat i över en vecka...

Jag vet inte vad jag ska göra idag. Fingrarna vill plocka med nåt. Helst göra en rörelse mellan en skål med snax och upp till munnen. Det är väl som rökare. Man saknar rörelsen och vill sysselsätta fingrarna med nåt. Bah. Jag har ätit lite glass idag men det hjälpte inte det minsta. (Trodde jag verkligen på det själv?!)

Klippte av mig drygt en decimeter av mitt hår idag. Så långt o slitet det var. Nu är det lite mer lättskött. =)

Jag har köpt mig ett par rejäla "walking" skor så nu kan jag ut o gå!!! Riktigt sköna var dom. Får nog ta och köpa ett par kängor när jag får lön också.

Nä nu får jag försöka sysselsätta mig med nåt annat...

ANNONS
Av Nenny - 15 januari 2007 05:54

82,1 idag. Så -0,1 bara. Men men ett minus är ett minus.

Vet inte om jag kommer till jobbet idag. Det har blåst som tusan och jag har hört att sj stängt flera av sina sträckor. Det står visserligen inget om min sträcka varken på skånetrafiken eller på sj. Men det tåget jag ska åka med är det första som går denna morgonen så jag hoppas inte för mycket.
Jag vet inte heller om bussarna går som de ska. Så det blir väl till att chansa...

ANNONS
Av Nenny - 14 januari 2007 08:15

Jo det var EFIT igår och jag har tagit mina kort men min hemsideplats är FULL. Arghhhhhhh. Man får bara 10 mb på telias server så jag måste leta mer plats först. Bilderna kommer så småningom.

Av Nenny - 13 januari 2007 13:05

Jag åt godis igår. Men jag har inte dåligt samvete för det. Eller jo... lite har jag. För jag hade lovat mig själv att vara godisfri hela januari. Så det är ett brutet löfte.
Men jag har varit helt utan godis i 2 veckor. (Vilket är en superbedrift för mig!!!) Så jag ville "unna" mig lite gott o mys. Tror att det är rätt lagom att äta lite var 14e dag. Så jag åt lite igår. Men inte alls i de mängder som jag brukade äta.
Men nu är det stopp igen. Ska inte äta nåt igen förrän den 1 feb.

Av Nenny - 12 januari 2007 07:56

Jag är så trött på viktklubb nu. Att skriva in saker i dagboken tar en halv dag. Det går inte alls smidigt och det är väldigt tröttande att fylla i något för att hamna på en helt vit sida som det inte händer nåt på. Så går man tillbaka för att hitta den grej man lagt in två gånger. Så måste man ta bort den ena och det tar ännu längre tid. Gaaaaaaaahhh. Det är segt o funkar allt i från smärtfritt. Vilket innebär att jag slarvat med att skriva in de senaste dagarna. Och det behöver jag göra annars lägger jag på mig igen. De skriver på sidan att de håller på att uppdatera bla bla bla men det händer ju inget. Jag blir knäpp. En så stor sida som drivs av Aftonbladet borde kunna ha bättre sidor. Hmpf...

Nåja. Fredag idag och det är sista jobbedan denna veckan. Det är SKÖNT.

Imorgon blir det storstädning av hela lägenheten. (Utom badrummet som jag tog igår)
Det är dessutom EFIT imorgon. Så det blir väl massa kul städfoton bara. Haha.
(Mina tidigare EFIT bilder kan ni se på hemsidan)

Av Nenny - 11 januari 2007 05:59

Skulle förnya mitt recept på mina p-piller i tisdags. Jag har tidigare haft problem med högt blodtryck och jag fick minipiller ett tag. Nu har jag gått på kominerade i ett par år och trivs jättebra med dem. Men när barnmorskan kollar mitt blodtryck så kollar hon två gånger. Helvete tänker jag. Fan fan fan...
Jo då undertrycket är för högt och hon vill inte låta mig gå på kominerade längre. FAN. Jag vill VERKLIGEN inte gå på minipiller igen. Jag fick ont av dem och mensen kom precis när den själv tyckte, helst utan att meddela mig om det.

Hon frågade lite om hur det var med motionen. Allt jag hörde var DU ÄR TJOCK
Hon frågade om jag hade en bra kosthållning (bra mat o motion är tydligen a och o för blodtrycket.) Äter igen hörde jag bara DU ÄR TJOCK
Jag berättade om att jag redan gått ner över 6 kilo men har det jobbigt med motionen. Jag är för slö o lat.
Hon sa då att det var viktigt att jag motionerade för att hålla det i skick. Jag hör fortfarande bara DU ÄR TJOCK
Jag började nästan gråta inne hos henne. (Herregud vad patetiskt. Börja gråta över p-piller) Och när jag åkte tåg hem var mina ögon helt vattniga och tankarna bara snurrade. Jag var fruktansvärt arg på mig själv för att jag inte tar hand om mig själv. Arg o besviken.

Jag fick en ny tid om ett halvår och har jag normalt blodtryck då igen så får jag tillbaka mina kombinerade piller. Så nu MÅSTE jag motionera helt enkelt.

Ska köpa nya skor idag så jag kan ut och gå...

Av Nenny - 8 januari 2007 20:37

Vikten idag blev 82,2. Det blir -1,1 kilo ner denna veckan. Totalt blir det -6,8 kilo och det innebär en flaska till ner på golvet... =)

Och att låta bli godiset går bra.

Av Nenny - 4 januari 2007 17:52

Jag har varit godisfri i minst 4 dagar nu. Jag började nån dag innan jag egentligen skulle så det är väl 5 eller 6 dagar. Det känns bra än så länge. Jag har inte haft nåt direkt sug faktiskt. Vilket är superskumt för jag bara ÄLSKAR GODIS!!! Jag är verkligen värsta godisråttan och att äta godis varje dag har inte alls varit ovanligt för mig. Jag bara MÅSTE ha.

Men nu har jag bara totaländrat mitt tänk. Jag har börjat ställa in hjärnan på att det bara är socker. Bara socker.
Och istället för att stå och tråna i butiken och dregla över allt där är och bara tänka "Åhhhh men jag vill HAAAAAAAAAAA", så låter jag helt enkelt bli att gå förbi godishyllan. Jag tittar inte ens på det. Tänker inte ens på det. Och skulle jag se det så slår hjärnan på. S O C K E R. BARA SOCKER. Jag vill inte ha socker...

Och jag är verkligen förvånad över att det går så jävla lätt. Jag brukar annars bli supergrinig o rastlös när jag inte fått godis. Jag har sötmandel hemma som jag gnager lite på när jag känner att jag behöver tugga på nåt. Men det går över förväntan faktiskt. Jag tror jag är redo helt enkelt... =)

Jag har kört en godisfri månad tidigare. Det var för 1 eller 2 år sen tror jag. Men då föll jag tillbaka igen. Denna gången tänker jag i första hand ta januari ut. Funderar på att ta en "fridag" i början av februari om jag klarar mig och sen fortsätta nästa månad också. Jag vill verkligen bli av med mitt godissug. Eller ja... vill o vill, jag vill väl egentligen äta godis och sånt men jag MÅSTE sätta min hälsa i första hand nu. Jag ska bli frisk o smal o pigg o godisfri nu. Jag kan inte vänta längre.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se