Alla inlägg under januari 2007

Av Nenny - 2 januari 2007 18:21

Här står flaskor med vatten som väger totalt 34 kilo!!!! Varje flaska väger den siffra som står på den.

34 kilo är den totala vikt jag ska gå ner...

Övre raden är vad jag har kvar att gå ner.
På golvet står det jag har gått ner.
Flaskorna kommer att flyttas ner efterhand.

Jag har tänkt göra nåt sånt här ett tag men inte kommit på nåt bra att göra det med. Min första tanke var smörpaket. Men jag vill inte ha en massa smörpaket stående framme.
Nästa tanke var sockerpaket. Men jag vill inte köpa 34 kilo socker... Och vad fan gör jag med 34 kilo socker när jag väl är klar?? Sprit kanske?!


Så det blev vatten i flaskor. Som tur är har vi druckit rätt mycket Cola o Julmust i december men inte pantat flaskorna än.
Först tänkte jag tömma ut dem efterhand för att se hur jag "häller bort" kilona. Men jag vill "ha kvar" vikten när jag har gått ner så jag kan känna efter hur mycket jag har gått ner. Kul att se sina kilon framför sig också. =)

ANNONS
Av Nenny - 1 januari 2007 19:57

Vågen visade 83,3 men när jag tog kort så försvann vissa siffror. Och sen när jag vägt mig ett par gånger för att få till ett bättre kort så börjar vågfan visa mer. Så jag väger 3,3 kilo idag... haha
Så nu går det neråt igen! *Glad* Så efter min lilla paus så har jag ändå totalt gått ner 5,7 kilo. Det är inte så mycket än, jag vet. Men snart blir det mer. Nu kör jag stenhårt. Trots en STOR skål med godis på jobb så har jag inte ätit en bit på flera dagar.

Nyåret blev inget alls. Jag jobbade till 22.15 och sen åkte jag hem o vi stack en sväng till Björns föräldrar. Där blev jag liggande på soffan och brydde mig inte ens om att gå ut o att titta på fyrverkerierna. Jag har jobbat idag också men imorgon är jag ledig!

ANNONS

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se