Direktlänk till inlägg 1 februari 2007

Fridag.

Av Nenny - 1 februari 2007 19:21

Jag har haft "fridag" idag. Ätit godis o ostbågar.
Jag har annars klarat mig igenom januari och bara ätit godis en enda dag!!
Tröttnade rätt snabbt på det godiset jag hade köpt. Jag hade verkligen sett fram emot det. Planerat vilken sort jag skulle köpa o så men det var inte så gott som det brukade vara.
Ett bra tecken antar jag?? Men jag kommer att fortsätta ha fridag 2 dagar i månaden.


Vi har en sån oljespray flaska från obh. Den exploderade idag... Fast vi inte ens använt den idag. Vi satt och åt och hörde ett konstigt "poff" och sen att det rann något. Vi hittade flaskan med bottnen utanför. VA FAN. Olja i HELA köket. Det hade stänkt olja överallt. Det var inte alls kul att städa upp.
Vet inte varför den exploderade. Men jag tror att vi lämnat den med för högt tryck och för nära spisen. Tycker dock att den nog borde tåla det så jag tror jag ska ta kontakt med OBH o berätta. Om jag orkar...

 
ANNONS
 
Therese

Therese

2 februari 2007 16:29

Det kan knappast vara roligt att städa upp, olja. Jag har också städat idag men det var inte så mycket att ta =)

Jo det är ett gott tecken, bara du inte blir mer sugen och köper lite varje dag för sedan kommer suget tillbaka.
Godis är ena giftet, omm man kunde sluta vara sugen =( grrrrr

Ha en trevlig helg

http://theaa.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26 27
28
<<< Februari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se