Direktlänk till inlägg 5 februari 2007

Dagens vikt

Av Nenny - 5 februari 2007 20:42

Kom lite senare än vanligt idag. Sängen var suveränt skön imorse. Jag snoozade säkert en halvtimme och sen släpade jag mig väldigt motvilligt ur sängen. Kallt som fan var det. Kännde efter om jag egentligen inte mådde lite dåligt. *Host, host* Nää det gjorde jag ju självklart inte. suck..
Med tunga steg drar jag mig iväg till jobb.

Jaja. Till saken då. Jag har inte skrivit in nåt på Viktklubb på hela veckan och fick belöningen för det. + 0,3 kilo. tack för det. =( 81,5 idag då. Och mina flaskor står kvar i fönstret =(
Viktklubb e sååååååå segt fortfarande och jag orkar inte sitta o vänta hundra år för att lägga in en grej. Jaja. Så går det. Men jag kämpar vidare. Det hoppas jag alla ni där ute gör också.

HEJA OSS!!!!!

 
ANNONS
 
Therese

Therese

5 februari 2007 21:39

Vi får helt enkelt ta oss i kragen. Ditt plus var ju ändå inte såååå stort.
Kram

http://theaa.blogg.se

 
fialotta

fialotta

6 februari 2007 20:45

Ja jag vet ju hur de där plusen känns. Råkat ut får några stycken själv. Nu kämpar vi vidare! Du kan alltid trösta dig med att mitt plus förra veckan var bra mycket större än ditt idag var :)

http://fialotta.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26 27
28
<<< Februari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se