Direktlänk till inlägg 24 februari 2007

Mycket att ta igen.

Av Nenny - 24 februari 2007 14:32

Update:

Torsdags hade jag ont i halsen o kännde mig febrig. Ingen träning. Vet inte heller hur jag låg till med maten då. =(

Fredags hade jag fortfarande ont i halsen. Ingen träning då heller. Maten blev inom kalorigränsen men helt fel mat. Pga av snökaoset här nere blev det lite fel med maten igår. Jag fick inte i mig någon frukost innan jobb och när jag skulle handla på pressbyrån funkade inte mitt kort. Jag hade ju fått lön så där skulle vara pengar. Men ingen mat blev det.... När jag kommer till jobb får jag se att vi inte får lön förrän på måndag. De hade skrivit fel på vårt intranät. Bah. Inga pengar förrän på måndag. =(
Så under dagen åt jag en liten yoghurt och en banan. När jag slutade var jag vrålhungrig och var tvungen att äta nåt. Det blev 2 cheeseburgare på mcfetto. När jag kom hem skulle vi iväg direkt och jag fick bara med mig en sån liten färdigpizza. Jag höll mig inom kalorinivån men det var HELT fel mat.

Idag var det mycket bättre. Jag kom upp i tid och gick 60 minuter på bandet. Gjorde styrkeövningar för armarna under tiden. Maten än så läge är bra. Maten i kväll vet jag inte riktigt. Vi e inte hemma men jag fick med mig soppa och nudlar som nödmat. Så får vi se vad maten ikväll ger. Ska de andra ha utemat så nöjer jag mig med soppa.

Jag siktar stenhårt på att komma under 80 kilo till måndag. Jag har legat mellan 80,5 o 82 i flera månader nu. Jag är dödligt trött på det nu. Måste komma vidare. Jag borde egentligen ligga under 77 kilo nu, så jag har lite att ta igen. Och så vill jag flytta ner en flaska. Åhhh vad jag vill flytta ner en flaska. Se att det rör på sig nån gång.

Jag e nåt grymt shoppingsugen. Det är tusen prylar jag vill köpa. Ett nytt skåp till vardagsrummet, nya träningskläder, nya träningsgrejor, skivor o dvd har jag en LÅNG lista på, nya prylar till köket, massor med prylar på ikea.... listan kan göras mycket längre. Men vi har inga cash... Suck. Jag brukar inte vara så jätteshoppingsugen men nu är jag. Vi har levt snålt sen i julas och nu har vi fortfarande inga pengar. Tvn ska betalas och det ska sparas till resa. Det blir ingen shopping för min del...

Och idag snöar det igen. Blåsigt o kallt o jävligt. Jag vill ha vår.

 
ANNONS
 
Anna

Anna

24 februari 2007 18:57

Fast nya träningskläder är enligt mig en kanon-motivation till träning! :)

http://loosingit.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26 27
28
<<< Februari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se