Direktlänk till inlägg 25 februari 2007

Viva piñata.

Av Nenny - 25 februari 2007 14:10

Vi var en sväng på väla igår. Vi köpte Viva Piñata till xbox 360. Björne har spelat hela morgonen. Det är superkul att titta på. Att locka piñator till sin lilla trädgård och sen få dem att fortplanta sig. Haha. Såååå sött det är.. =)

Jag har tagit ut datorn i vardagsrummet så vi kan sitta tillsammans. Mycket trevligare.

Idag är det EFIT och jag håller på att fota för fullt. Bilderna kommer upp på hemsidan om nån dag. Jag säger till.

Maten igår blev så där. Det blev lite soppa på kvällen men också lite godis o nötter. =(

Idag blev det 45 minuter på bandet. Och idag är maten ok och ska så förbli hela dagen. Känner mig helt skum i magen idag. Men det kan vara p-pillerna som spökar också. Jag vill ha tillbaka mina gamla piller. Dessa är som sagt inte alls bra.

Tror det är dags att tömma tvättmaskinen nu....

 
ANNONS
 
Evasleva

Evasleva

25 februari 2007 15:40

Hej! Jag har just hittat hit. Ville bara säga: Lycka till med viktresan!

http://www.evasleva.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26 27
28
<<< Februari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se