Alla inlägg under februari 2007

Av Nenny - 18 februari 2007 10:31

Nu känner jag äntligen att jag kommit igång med träningen!!
Fredags blev det dock inget.
Men igår och idag blev det 60 resp 50 minuter på bandet inna frukost. Plus lite styrkeövningar
Yeah!!!
Jag är så stolt över mig själv att jag har tagit tag i det!! =)
Och så mycket piggare man blir bara av att träna lite.

Jag har hållt mig någorlunda till min kalorigräns också.

Så nu är det kul igen. Hihi.

Björne ville ha utemat igår. Men för en gångs skull var jag inte alls sugen. Så jag gjorde tacos till mig istället! Gott gott! O nyttigare än kebab.

ANNONS
Av Nenny - 15 februari 2007 19:17

Efter en rätt rejäl svacka känner jag att jag har krafter att köra igen. Det får helt enkelt ta den tid det tar med viktklubb. Jag måste helt enkelt skriva in precis allt vad jag äter. Annars funkar det inte.

Jag ska nog skriva upp min träning här också. Bra ställe att hålla reda på hur mycket jag motionerar. So here goes:

Träning idag: 60 minuters rask promenad på mitt löpband. Under tiden jag går gör jag styrkeövningar med hantlarna för armar och axlar. Kanske 30-40 minuter.
10 rull på maghjulet.

Mat idag: Inom kalorigränsen!!

Nya hantlar har jag ju köpt. De gula e nya. 1 kilo stycket. De svarta är de jag fick av svärmor förra året. 2 kilo stycket. De gula är mer på min nuvarande nivå. Jag orkar precis göra 13-15 repetioner på 3-4 set. 1 kilo vardera. Gishhhh vad svag jag e. Haha.

Nya Topphälsa damp ner igår också. Nice. Nu har jag att läsa ett tag framöver. =)

ANNONS
Av Nenny - 14 februari 2007 20:00

Satan vad jag blev förbannad i måndags. Jag skulle lägga in dagens mat på viktklubb för att se hur mycket kalorier jag hade kvar. Jag satt i 45 minuter!!!!! innan jag gav upp. Och då hade jag bara fått skriva in halva dagen.
Viktklubb har inte funkat bra sen de lanserade den nya varianten i mellandagarna. Jag har verkligen försökt vara tålmodig och tänkt att "de fixar det snart" Ack nej. Det har gått 6 veckor nu tror jag. Det FÅR inte ta så lång tid att fixa till en sida som folk ska använda sig av dagligen.
Ingenting på sidan funkar som det ska jag i måndags rann bägaren över. SKITFÖRBANNAD blev jag och skrev ett jävligt surt inlägg på deras forum. Sen var jag arg hela kvällen. Tisdag morgon skrev jag ett väldigt, väldigt surt brev till kundtjänsten. Jag fick ett rätt snäsigt brev tillbaka om att de skickat brev till alla medlemmar förra onsdagen och "hade jag inte läst det" NÄÄÄÄ JAG HAR JU FÖR FAN INTE FÅTT NÅT MAIL FRÅN ER. INGET FUNKAR. Ville jag bara skrika.
Jag har faktiskt inte fått nåt mail... =(

Jag förstår inte hur de kan behandla sina betalade kunder så? Att släppa en sida som inte funkar nånstans och sen inte fixa till den?
Jag vet inte hur många vi är som klagar på sidan genom forum och mail men inget verkar hända. Nu var det sagt att de hade fixat till ett par saker. Inte ens de sakerna funkar som de ska nu.

Jag är fortfarande skitförbannad på viktklubb för att jag inte kan skriva in min mat. Nää jag vet att det inte är dom som får mig att gå upp i vikt. Det är jag som äter. Men jag blir sur o irriterad när jag inte har koll på kalorierna och då är det så lätt att överäta. Men de kunde ju ta lite mer ansvar för sina betalande kunder och till att sidan funkar innan de släpper den.

Spott, morr, fräs, grr, arghhhhhhhhhhhhhhh.

Men en glad nyhet är att jag fick pris på jobb igår. Årets bästa samtal. =)
Man får glädja sig åt det lilla. Blommor o ett diplom! Yay!

Av Nenny - 12 februari 2007 19:40

Jag är inte alls speciellt glad. + 0,5 idag. 82 kilo. =(

Och nu är jag godissugen igen. Helvete.

Jag har en LÅNG, LÅNG, LÅNG väg kvar. Och det är svårt att se framåt när man inte ser nån ände på eländet.

Av Nenny - 10 februari 2007 07:04

Hmm. Gårdagen blev inte alls bra... Jag hade en extremt dåligt dag. Jag gick visserligen på mitt löpband innan frukost men sen tog det roliga slut. Hela dan på jobb satt jag o var irriterad och hade huvudvärk. Jag ville bara hem. Det var verkligen en plåga att sitta där och försöka vara trevlig mot kunderna. Bläääää. På väg hem tycker jag så synd om mig själv att jag köper ett 100 g choklad. Äter upp halva på väg hem på tåget. Björn hämtar mig på stationen och vi åker för att hämta thaimat. Och när vi hämtat den så köper jag MER GODIS. Helvete. Det är precis den fällan jag måste undvika. Köpa godis för att jag tycker synd om mig själv är INTE bra. Jag var inte sugen, ville bara ha tröst. Jag vet att jag gjorde fel och det känns inte alls bra. Det är precis det betendet jag måste komma ifrån. Att stå emot suget är inte alls så jobbigt men att stå emot tröstfaktorn är mycket värre.

Men nu känner jag igen den situationen och ska försöka undvika den nästa gång. Man ska väl lära av sina misstag?!

Nåja. Då lär det inte bli nån flaska att flytta ner på måndag antar jag. Bara att jobba vidare.

Av Nenny - 9 februari 2007 08:49

Jag behöver mer träningslåtar på min mp3 spelare i mobilen. Jag tänkte sikta på lite äldre låtar tex "mr Vain" (om nån kommer ihåg vad gruppen heter så säg till), 2 Unlimited, Pandora - Trust me osv. Den tidseran o stilen hade jag tänkt. Glättigt o bra att träna till. Men jag minns inte riktigt vad jag lyssnade på då så jag behöver hjälp. Så mycket musik ni kan komma på från den tiden. Låtar och grupper. Hit me... =)

Av Nenny - 7 februari 2007 20:44

Så här mysig var himmlen på morgonen för ett par dagar sen.

Jag har försökt äta så vettigt jag bara kan nu sista tiden. MYCKET grönsaker och mycket mindre kött o sånt. Jag försöker köra med halva tallriken grönsaker. Försöker göra matlådor o ta med till jobb.
Jag har inte druckit cola på jagvetintehurlänge. Nästan inget godissug längre.

Och nu jävlar ska jag få in en bra rutin på motionen också. Igår gick jag 60 minuter på löpbandet. Idag gick jag 40 min. Idag körde jag dessutom ett styrketräningsprogram (långt ord... ) för armarna. Fast mina hantlar som jag fick när jag fyllde år förra året är faktiskt lite för tunga. 2 kilo i var näve är nog lite mycket när man e nybörjare. Jag skulle göra varje övning 3 x 15. Jag orkade på sin höjd 10. Haha. Oj vad svag jag e. Men det ska det bli ändring på. =)

Jag känner mig redan piggare o gladare. Innan kunde jag få gäspattacker som varade i 2-3 timmar. Satt och gäspade konstant. Var extremt trött och okoncentrerad. Jag hade noll ork och hade inte lust med nåt.
Men jag märker som sagt redan skillnad. Och det är ju rätt trevligt!!!

Jag kollade upp gymet som ligger i simhallen här. Men det kostade fan 350 spänn i månaden. Jag trodde inte att det var så dyrt. Det var nog inte så dyrt sist vi kollade heller har jag för mig. Vi har inte råd med det nu eftersom vi ska betala nya tvn och spara till en resa i sommar. Jag ska råspara för jag vill verkligen åka nånstans. Så jag tränar hemma. Med löpband, cykel, hantlar o maghjul har jag inga ursäkter. Vi har faktiskt en boxboll också. En sån man hänger i taket. Men vi har inte plats för den i vår lägenhet. Det kräver några meters svängradie. Vi hade den uppe när vi bodde i Helsingborg, men då bodde vi också i en 3a... Nu bor vi i en 2a och har inte mycket plats över. Lite synd faktiskt för den var rätt kul att slå på. O svettig blev man.

Imorgon jobbar jag bara 4 timmar. Skööööönt.
Ska ta en runda på stan (Helsingborg) o se om jag hittar lättare hantlar. Ska köpa en ny oljespray flaska också.

Och på tal om att byta vägdag... Jag hade faktiskt fredagar som vägdag när jag var med i Viktväktarna för nåt år sen. Det var inte alls bra. Det gjorde bara att man unnade sig mer i helgen för vägningen var ju redan avklarad. Så på det sättet är måndagar en rätt bra dag att väga sig på. Man kan inte flippa ut på helgerna. Borde inte väga mig så ofta som jag gör, jag vet. Men jag kan inte låta bli.


Ha det bra allihopa!

Av Nenny - 7 februari 2007 07:10

Idag vägde jag mig. 80,6. (mot 81,5 i måndags)
Vågen visar alltid som minst på onsdagar och jag fattar inte riktigt varför. Hmmm jaja. Vå får se vad det blir på måndag. Jag hoppas jag får flytta ner en flaska då. Det börjar bli dags för det nu tycker jag.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26 27
28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se