Alla inlägg under februari 2007

Av Nenny - 5 februari 2007 20:42

Kom lite senare än vanligt idag. Sängen var suveränt skön imorse. Jag snoozade säkert en halvtimme och sen släpade jag mig väldigt motvilligt ur sängen. Kallt som fan var det. Kännde efter om jag egentligen inte mådde lite dåligt. *Host, host* Nää det gjorde jag ju självklart inte. suck..
Med tunga steg drar jag mig iväg till jobb.

Jaja. Till saken då. Jag har inte skrivit in nåt på Viktklubb på hela veckan och fick belöningen för det. + 0,3 kilo. tack för det. =( 81,5 idag då. Och mina flaskor står kvar i fönstret =(
Viktklubb e sååååååå segt fortfarande och jag orkar inte sitta o vänta hundra år för att lägga in en grej. Jaja. Så går det. Men jag kämpar vidare. Det hoppas jag alla ni där ute gör också.

HEJA OSS!!!!!

ANNONS
Av Nenny - 3 februari 2007 20:27

Vår tv har ju varit helt cp nu sista tiden. Så idag satt vi o tänkte ett tag. Ska vi köpa en ny tv eller ska vi vänta? Vi kollade runt på nätet lite och vi kom fram till att vi skulle köra ut och kolla på utbudet i alla fall. Sagt o gjort. In i bilen o iväg till väla. Vi kollade runt lite o fastnade för en 32´ samsung. HD ready. Efter lite snack med försäljaren så var vi en tv rikare. Och vi behöver inte betala förrän sista mars. Då kan vi välja om vi vill betala hela summan eller dela upp det.
Suveränt snygg bild. =) Det var inte så lätt att fånga med kameran dock. Själva tvn är helt svart runtom. Passar finfint hemma hos oss.

Vi körde inom ica på vägen hem och helt automatiskt plockar jag på mig en påse vägskyltar i godishyllan. Tänkte inte alls. Gick helt på automatik...
När vi är på väg hem kommer jag på mig själv. "Va fan. Varför köpte jag godis? Jag SKA INTE ha godis" Tur att jag har en man som inte tackar nej till lite gott. Så han tog hand om det.
Kan inte stänga av hjärnen för en sekund tydligen. ;)

Fick igår reda på att Björns kusin o hans sambo ska gifta sig i augusti. Så nu är det ännu en sak som motiverar mig att komma i form! Hade ju kanske varit kul att ha en fin klänning på mig då! En som sitter bra! =)

ANNONS
Av Nenny - 1 februari 2007 19:21

Jag har haft "fridag" idag. Ätit godis o ostbågar.
Jag har annars klarat mig igenom januari och bara ätit godis en enda dag!!
Tröttnade rätt snabbt på det godiset jag hade köpt. Jag hade verkligen sett fram emot det. Planerat vilken sort jag skulle köpa o så men det var inte så gott som det brukade vara.
Ett bra tecken antar jag?? Men jag kommer att fortsätta ha fridag 2 dagar i månaden.


Vi har en sån oljespray flaska från obh. Den exploderade idag... Fast vi inte ens använt den idag. Vi satt och åt och hörde ett konstigt "poff" och sen att det rann något. Vi hittade flaskan med bottnen utanför. VA FAN. Olja i HELA köket. Det hade stänkt olja överallt. Det var inte alls kul att städa upp.
Vet inte varför den exploderade. Men jag tror att vi lämnat den med för högt tryck och för nära spisen. Tycker dock att den nog borde tåla det så jag tror jag ska ta kontakt med OBH o berätta. Om jag orkar...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26 27
28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se