Direktlänk till inlägg 19 mars 2007

Stilla

Av Nenny - 19 mars 2007 08:04

79,5 idag. Och det var samma som förra måndagen. Så +/- 0 denna veckan då. Och det är jag trots allt rätt nöjd över. Det har knappt blivit någon motion i veckan för jag har haft ont i ena hälsenan och i ryggen. Så jag ligger kvar på totalt -9,5 denna veckan också. Jag har fortfarande ont i ryggen o e dessutom helkass i magen så jag vilar idag också. Hoppas det släpper snart.

Jag o Björne har tillbringat hela helgen med att fixa vårt vardagsrum. Vi flyttade in våra datorer där för några veckor sen och sen dess har det sett ut som om Taz (den tasmanska djävulen ni vet) har dragit fram. Golvet gick knappt att ta sig fram på. Grejor överallt. Sladdar som var dragna kors o tvärs över hela rummet. Nu är det städat och vi har fixat alla sladdar så de går längs väggarna o knappt syns. Vi har fått upp två bokhyllor och köpt en liten hurts att ha prylar i.

Det enda som stör mig nu är den förbannade tvättställningen. Vi har ingen torktumlare och kläderna måste ju torka på nåt sätt. Och enda rummet vi har plats att ha den i är i vardagsrummet. Så där står den i en hörna. Vit o ful. Jag får nog uppfinna nån pryl som är smidigare...

 
ANNONS
 
Therese

Therese

19 mars 2007 19:16

Bra ändå tycker jag, för mig har det inte heller blivit någe motion har mest stirrat i skolböcker och ätit samtidigt, blä... Det är nästan så att man måste ha något för att pigga upp sig själv.

http://theaa.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se