Direktlänk till inlägg 22 mars 2007

Pump up the Jam...

Av Nenny - 22 mars 2007 08:58

Idag är jag ledig. Jag vaknade vid 7 tiden och låg kvar i sängen och glodde lite på tv ett tag. Funderade på om jag bara skulle slappa hela dagen. Ligga i sängen o glo på tv. Ta en sen frukost och sen bara slöa hela dagen. Men efter att ha zappat förbi nån tvshop reklam med nån träningspryl så bestämde jag mig för att gå upp o träna. Fortfarande lite ont i ryggen men det var inget problem. Så på med träningskläderna o skorna och upp på bandet. Och oj vad skönt det var! =) Jag gick 60 minuter och jag körde till o med lite lutning på bandet idag. Och jag gick rätt snabbt också (för att vara mig i alla fall) 6 km/h. Svetten forsade av mig men oj vad skönt det var.

Jag har dessutom köpt lite träningsmusik... Hehe.
"Absolute Dance Classics".
Jepp Nenny har köpt en "Absolute" skiva. Hahaha. Det borde jag skämmas över men va fan... =)

Men på den finns klassiker som: Snap - Rhythm is a dancer, U 96 - Das Boot, C & C Music Factory - Gonna make you sweat, Technotronic - Pump up the Jam. Oj oj oj vilken nostalgikick jag fick. Och vad mycket kuligare det blev att träna... =) Hihi

Efter lite mätande o funderande så kom vi fram till att vi inte ska skaffa torkgrejsen. Det blir till att ducka för tvätten när man går in i badrummet. Vi har inget badkar att hänga den över... Så vi skiter i det.

Nu när jag fått upp ångan på morgonen ska jag fortsätta med att städa o tvätta lite idag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se