Direktlänk till inlägg 25 mars 2007

Trist

Av Nenny - 25 mars 2007 09:47

Trist, trist, trist. Det är trist just nu. Jag har jättesvårt att äta rätt. Orkar inte laga mat, är sugen på allt o det mesta går åt skogen. Det har blivit mycket utemat, jag har ätit godis och snax. Och orkar inte hålla ångan uppe.

Just nu funderar jag på hur jag ska nya grepp om saken. Ska jag försöka vänja mig av med en sak i taget? Eller ska jag försöka ta allt en vecka i taget?? Vet inte vilket som är bäst...
Jag har ju försökt att låta bli godis månadsvis men det går inte så bra. Tänkte om jag tar en vecka i taget så är det kanske lättare? Att ta en sak i taget ger kanske mer fokus på just den grejen. Svårt.
Jag har ju lyckats sluta med cola i alla fall. Nu vill jag inte alls ha cola. Det är bara jättesött... Om jag bara kunde sluta med godis o snax lika lätt också.

Just nu lutar det åt att jag fokuserar på godiset (att sluta med det alltså) och att jag tar det en vecka i taget.

Mål för v 13:
1) Inget godis.
2) Minst 4 träningstillfällen. 60 min vardera.
3) Hålla mig till min kalorinivå varje dag.
4) Frukt o grönsaker varje dag.

Jag börjar med det...

Jag försöker hitta nya vinklar o sätt nästan varje vecka. Men jag SKA lyckas om det så ska ta 100 olika sätt o försök. Skam den som ger sig.

 
ANNONS
 
Therese

Therese

25 mars 2007 22:49

Det är klart att det kommer att gå bra. Ge dig f-n på det. Gör någonting annat när suget sätter fart.

Tänk att du klarar det, visualisera hur du klarar det.

http://theaa.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se