Alla inlägg under mars 2007

Av Nenny - 18 mars 2007 09:30

Tyckte det var dags att fräscha upp här lite. =)

Jag fick ihop möblerna till slut...

ANNONS
Av Nenny - 17 mars 2007 12:13

Såg Du är vad du äter i torsdags. Det snackades en del om dessa e-ämnen. Man tänker inte så mycket på det när man inte vet var det är. Idag gick jag in på tv3s hemsida och gick vidare till denna länk för att hitta listan om alla dessa e-ämnen. O herregud vad mycket skit man får i sig som man inte vet om. En lista på 20!!! sidor med farliga e-ämnen skrev jag ut från sidan. 20 sidor...

Hela min viktresa gör mig väldigt medveten. Jag hade ingen aning om att alla dessa ämnen var så farliga. Nu är jag mycket mer intresserad av vad jag äter och vad saker o ting egentligen är. Jag läser på om transfetter, antioxidanter, fibrer och sånt. Vad som är bra och vad som är mindre bra. Jag lär mig!! Jag lever inte alltid som jag lär men det kommer kanske det också?!

En annan bra sida med mycket info är Livsmedelsverkets hemsida.

ANNONS
Av Nenny - 15 mars 2007 14:55

Vi har varit på ikea idag. Köpte en byrå till sovrummet och en cd hylla. Jag har ALDRIG haft problem att skruva ihop ikeamöbler innan. Jag har utan problem kunnat skruva ihop alla möjliga sorters hyllor, soffor, stolar o skåp utan svårigheter. Men byrån vi köpte idag bråkar konstant. Fast jag tar det superlungt och kollar var alla hål ska vara och att alla sidor sitter som de ska så blir det bara FEL hela tiden. Jag har hållt på i 1 ½ timme redan. Vår hammare är lägligt nog puts väck (jag har letat precis överallt) och jag försöker hitta nåt lämpligt att använda som ersättare. Inget verkar funka bra... Gaaahhhhh.
Nu tar jag en liten paus för att samla nya krafter. Jag hade rätt mycket jag skulle gjort idag när jag e ledig men nu blir det nog inte så.
Suck.

Av Nenny - 15 mars 2007 09:09

Hittade detta på Viktklubb. En tjej som kallar sig Nettis där. Jag lånar den till min blogg för den är så underbar...

År 2007...Det kallas för utveckling........
Du vet att du lever år 2007 när?
1.: du av misstag knappar in PIN-koden på mikrovågsugnen...
2.: du inte har lagt patiens med verkliga kort på flera år...
3.: du har 15 telefonnummer till en familj på 3 personer...
4.: du skickar e-post till dem som sitter bredvid dig...
5.: ursäkten för att du har tappat kontakten med gamla
vänner att du inte har deras emailadresser...
6.: du kommer hem från jobbet och fortfarande svarar i
telefonen med "företagsrösten"...
7.: du ringer hemifrån och fortfarande slår 0 för
att "komma ut"...
8.: du har jobbat vid samma skrivbord i 4 år
men på samma tid för tre olika företag...
10: din chef klarar inte att göra ditt jobb...
11: du ringer familjen för att höra om de är hemma
medan du kör in i garaget...
12: all reklam på TV har en Internetadress under...
13: lämnar huset utan mobilen, som du inte hade
de första 10, 20, 40 åren av ditt liv, framkallar panik
och du måste åka tillbaka för att hämta den...
14: Du är online" innan du hämtar kaffet...
15: du lägget huvudet på sidan för att le :)
16: du läser detta och nickar och ler..
17: ändå värre; du vet precis vem du ska skicka
detta mail vidare till...
18: du är för upptagen för att lägga märke till
att nr 9 saknades i denna lista...
19: du scrollade faktiskt upp för att kolla att
den inte var där...
20: och nu sitter du och ler åt dig själv...

Av Nenny - 12 mars 2007 06:24

79,5!!!!! En efterlängtad 7 visar sig som första siffra idag!!! WOHOOOOOO
Det innebär - 1 kilo denna veckan och totalt -9,5 kilo. Hade varit kul att spräcka 10an denna gången också men givetvis är jag nöjd ändå. =) Jag satsar på 10 kilos gränsen nästa måndag.

Av Nenny - 10 mars 2007 07:21

Jag väger mig i stort sett varje dag fortfarande. Vill väl ha koll antar jag. Men det innebär också att jag från en dag till nästa kan pendla upp till nästan ett kilo upp o ner. Nu visar den glädjande minus. Men imorgon kanske den visar mer?! Det är ju precis därför man inte ska väga sig så ofta. Ska nog försöka köra nästa vecka utan några smygvägningar.

Igår blev det 60 minuter på löpbandet. När jag gått 60 minuter kännde jag att jag kunde nog gått en halvtimme eller timme till men jag skulle till jobbet och hade inte tid.
Idag har jag inte gått än. Jag ska jobba extra 3 timmar idag och hinner inte nu. Men jag ska gå sen när jag kommer hem istället.

Melodifestival ikväll. Jag bryr mig inte. Den svenska uttagningen brukar inte vara kul. Men jag ska nog försöka se stora tävlingen sen. När Lordi vann förra året öppnades nya dörrar. Nu kan det gå åt två håll. Antingen följer andra länder i Lordis fotspår och gör nåt helt utflippat eller så går alla tillbaka till "riktiga" schlagers.... Vi får se.

Jag får 4 veckors sammanhängande semester i år. Gud vad skönt. Jag har aldrig haft 4 veckors semester förr. Hoppas bara Björne kan få samma veckor.

Trevlig helg på er alla duktiga tjejer o killar... =)

Av Nenny - 8 mars 2007 07:44

Jag kör efter helt fel taktik har jag märkt. När jag tränar och gör av med lite extra kalorier så inbillar jag mig att jag kan äta lite extra. Så ska jag ju inte göra. Och jag vet inte varför jag beter mig så.
Rätt taktik är att hålla mig till min kalorinivå även när jag tränar. Och det VET jag ju. Men jag o min hjärna kommer inte alltid överens. Det är nog nåt jag måste jobba stenhårt på. Att ändra mitt tankesätt.

Igår gick jag 60 minuter på bandet och sen blev det kebab på kvällen. Arghhh. Jag var ledig och hade all tid i världen att laga mat. Men köket såg ut som ett bombnedslag och jag ville inte spendera min lediga dag med att städa. Jag ville bara slappa. Så det blev kebab...

Att komma under 80 är såååå nära men ändå såååå långt bort just nu. Jag borde fixa det lätt men det känns som det aldrig händer. Jag kommer ingenvart. Står bara still o stampar... Stamp stamp stamp. Det är frustrerande. Och flaskorna står kvar i fönstret och hånar mig. Jag ser dem alltid. De är precis vid soffan så jag ser dem när jag ser på tv, jag ser dem när jag går på bandet, jag ser dem så fort jag kommer in i vardagsrummet.

Jag kollade dessutom på två foton av mig igår. Ett gammalt, när jag vägde mer och ett nytt. Jag såg ingen skillnad. =(
Jag lägger upp bilder på hemsidan sen när jag gått ner 10 kilo så får ni se.

Tips: Om det är nån som uppskattar en riktigt äkta komedi så ska ni se "Napoleon Dynamite" =)

Av Nenny - 7 mars 2007 08:17

Jag blev utmanad av Jessica idag. So here goes...


Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


1) Jag har läst teckenspråk ett helt år i skolan. Jag tyckte det verkade häftigt att kunna. Har givetvis ingen nytta av det idag.
2) Jag cyklade som en galning när jag var liten och fick flera hjärnskakningar. Detta var ju innan cykelhjälmen kom.
3) Jag är folkskygg. Är inte så glad för större folksamlingar eller att umgås med folk jag knappt känner.
4) Jag var en gång utklädd till Terminator på en maskeradfest. (Fråga inte varför)
5) Har svårt att läsa böcker. Jag kan börja med en bok och ha den i väskan för att läsa på tåget. Men när jag har läst ca 3/4 brukar jag tröttna (fast det är väl då det brukar hända saker i böcker) och slutar läsa.
6) Hade en skinnkorsett på mitt bröllop!!!

Jag utmanar Malin, Fialotta, Miranda, Thea, (som iofs har paus men vi får se....) och Anna

Hoppas ni hänger med tjejer!!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se