Alla inlägg under mars 2007

Av Nenny - 5 mars 2007 17:19

Nehepp. Inte blev det under 80 idag inte. Men jag hade rätt om pmsen. Hehe. Som ett kilo på posten. ;)

Idag blev det 80,5. Det innebär + 0,2 denna veckan och - 8,5 totalt.

Men jag kämpar vidare. Jag e igång med motionen och det känns väldigt bra.

Jag vet inte om jag sagt det innan men jag ska köra godisfritt i mars. Jag körde ju i januari också och då åt jag bara godis vid två tillfällen.
Nu ska jag köra hela mars.
Jag vill så gärna bli kvitt godissuget. För att inte tala om vanan. För ofta är det en vanesak mer än ett sug. Man plockar på sig lite för att det är fredag.
Men mest av allt är det nog en vän i alla livets situationer. När jag är ledsen, tröstar det. När jag är glad, hjälper det mig att fira. När jag är stressad, lugnar det mig.
Jag vill så småningom kunna ha godis liggande hemma utan att tänka på det konstant och bara vilja slita upp påsen och vräka i mig. Jag vill kunna äta lite och sen vara nöjd. Inte äta upp allt bara för att det finns.

So far so good i alla fall. Inget godis än denna månaden. =)

Nu siktar jag stenhårt på 10 kilos gränsen. 1,5 kilo kvar bara. Jobba Nenny, jobba!!!!! För första gången känns det inom räckhåll och jag kan nästan röra vid det.

Så snart åker en flaska ner till och då är 10 kilo borta. Då ska jag belöna mig själv med lite nya träningskläder (har bara ett set nu) och lite nya underkläder. =)

Och Jenny... Vi ska nog kunna motivera varandra. No Problemo. =)

ANNONS
Av Nenny - 4 mars 2007 19:07

Jag vet inte hur det går imorgon. Jag vill så väldigt gärna under 80 kilo nu. Men det har gått lite si o så denna veckan. Jag har motionerat rätt bra (30 minuter blev det dock bara idag) men jag har nog ätit lite mer än vad jag borde. Fast egentligen tycker jag inte att jag har det heller. Jag tycker nog att jag har skött mig rätt bra denna veckan. Kanske dags för pms? Brukar samla på mig nåt kilo då. Jag vet ju inte när det dyker upp numera. Kan komma precis när som helst. =(

Hmmm jaja. Jag kan inte göra mycket åt det idag. Men håll tummarna för mig. Kanske det blir ett bra resultat imorgon bitti! =)

ANNONS
Av Nenny - 3 mars 2007 13:07

Min lunch idag... Ser trist ut men innehåller inte mycket kalorier. Men jag ska ju under 80 kilo tills måndag så jag måste ligga i. Jag gick upp lite i början av veckan o det ska jag ta igen nu. Men var inte oroliga... Jag äter mer än detta under en dag...

60 minuter på gångbandet i dag med. Wohoo. Hej o hå.

Jag har jobbehelg denna helgen. Jag hatar att jobba helg kvällar. Men det gick inte att byta bort den heller så det är bara att bita ihop. Jag jobbar fm imorgon också. Urk.

Av Nenny - 2 mars 2007 09:51

Kika gärna in. Nu ska jag uppdatera den mer.

Klicka HÄR för att komma dit.

60 minuter på bandet idag. Wohoo....

Jag SKA vara under 80 kilo på måndag!

Av Nenny - 1 mars 2007 06:54

Efter att har varit inne på Malins blogg idag o sett hennes före och efter bilder så blir man ju suveränt motiverad. =) Jäklar vilken skillnad!!! Jag är superimpad!!! 18,6 kilo på 6 månader!!! Wow.

Jag verkligen, verkligen äääälskar före o efter bilder och vill gärna se mer mer mer..... Har ni som läser egna före o efter bilder på er själva eller nån sida på nätet så skriv gärna en liten rad om det i kommentarerna.

Här är en länk till Anna Skippers hemsida om en tjej som gått ner 40 kilo. Kolla in hennes bilder!!! Är inte detta motivation så säg. Klicka här.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se