Direktlänk till inlägg 22 april 2007

Helghelvete

Av Nenny - 22 april 2007 17:51

Näe. Det höll inte denna veckan heller...


Det har blivit utemat o godis. Jag har fortfarande väldigt svårt på helgerna. Men trots det är jag nöjd. Smygvägde mig imorse. Det ser faktiskt bra ut. Men jag tror jag jag gick upp lite extra efter påsken för att jag väntade på mensen... Och nu när det kommit så trillar kilona av igen. Satans jobbigt är det är knappast nåt system i det hela nu när den kommer som den själv vill. Man går upp mer än vad man vill och sen försvinner kilona igen. Argh. Vore lättare att vara kille ibland tror jag... Haha så slipper man sånt här.


Det finns en liten gårdsbutik utanför lilla Klippan och de säljer bara ekologisk mat o produkter. Vi var där igår och köpte: Äpplen, lök, broccoli, ruccola, en nötmix och ett choklad som var "fair trade" märkt. (Det innebär, har jag för mig, att alla antällda i alla led får skäliga löner o sånt.) Och det var gott också. Inte en massa konstiga ämnen i. Allt var naturligt. Vi försöker köpa så mycket ekologiskt som vi kan. Visste ni tex att potatis är sveriges mest besprutade gröda?? Och detta trots att den bara odlas på 1% av våra åkrar. (Stod i ToppHälsa för något nr sedan) Kan vara värt att tänka på kanske.


När man köper ekologiskt så slipper man alla gifter som är sprutade direkt på livsmedlen. Det innebär också att det som odlas i ekologisk jord utan massa bekämpningsmedel tar upp mer näring från jorden den odlas i. Vilket så innebär att vi får i oss mer bra saker. All Good alltså. =)


 
ANNONS
 
Therese

Therese

23 april 2007 01:16

Det där med ekologisk mat låter bra. Är det dyrare?

Jag har också varit onyttig, men vad gör man när man träffas ett gäng där det bjuds på godheter =)

http://theaa.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se