Direktlänk till inlägg 25 april 2007

Gahh

Av Nenny - 25 april 2007 17:57

Tyvärr har inte denna veckan börjat nåt bra. Det har redan blivit godis, utemat, snålt med frukt o grönt och jag har gått över kalorigränsen.


Igår gick jag helt på autopilot. Jag skulle inom ica på vägen hem o köpa bröd. Gick förbi chipshyllan o plockade på mig en påse ostbågar. Helt utan att tänka efter. Gick förbi godishyllan och tänker att det hade varit gott med Riesen till ostbågarna. Och vips så låg den en påse i korgen. Jag gick på autopilot halva kvällen o sitter o mumsar framför tvn. Sen slår det mig. Vad fan håller jag på med. Jag ska INTE äta godis och ostbågarna var totalt onödiga. Gah. Helsike.


Hmmm ja. Gjort är gjort. Jag stryker ett stort, svart steck över mån, tis och onsdag och börjar om med tomma blad imorgon.


Det är inte lätt det här. Det är inte heller alltid roligt. Resan är lång och utdragen. Men tids nog ska det nog gå vägen. =) Skam den som ger sig...

 
ANNONS
 
Emelie

Emelie

25 april 2007 20:16

Ja du ibland funkar inte hjärnan! Häromdagen var jag på ica, plockar ner allt jag ska ha som jag hade skrivit på en lista, på väg til kassan haffar jag en påse Ahlgrens bilar och kastar ner i korgen, helt utan att tänka! När jag kom fram till kassan och började lassa upp på bandet fick jag syn på påsen och tänkte verkligen "var sjutton kommer den här ifrån?"?? så jag la tillbaka den! =) *stolt!*

PS; kul blogg du har!!

http://emliscious.blogspot.com

 
Anna

Anna

26 april 2007 08:14

hehe, det där känns ju igen, tyvärr. Att det ska vara så svårt! Ett tag testade jag med att "glömma" visakortet hemma så att jag inte kunde frestas att handla något på väg hem från en tråkig arbetsdag - det funkade!

http://yogai.bogg.se

 
Cecilia

Cecilia

26 april 2007 11:15

Alla faller vi dit någon gång, det är bara att ta nya tag! Mitt tips är att aldrig handla hungrig. Jag gick hem efter jobbet åt typ två knäckemackor och gick sedan och handlade.

http://baracecilia.blogspot.com

 
Kathrin

Kathrin

27 april 2007 11:52

Hej!
Hittade hit från Therese (never ending story).
Usch, det är jättelätt att falla tillbaka i gamla, dåliga vanor så du är absolut inte ensam om att få börja om.
Hoppas nystarten gått bra och att du kämpar på!
Trevlig helg!

http://viktigt.blogsome.com

 
Malin

Malin

27 april 2007 22:38

Skam den som ger sig...
Det här med viktresa är ju ingen spikrak väg till framgång utan det blir ju lite kringelkrokar då och då och man lär sig ju efter vägen.
Tar man tag i det ganska så direkt så är man ju på rätt köl igen - det är ju när man spårat ut en längre tid man bör tänka efter vad man sysslar med.
Du är så himla duktig och jag vet att du är upp på hästen igen!
Kram till dig

http://mallingen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se