Direktlänk till inlägg 28 april 2007

Lycka

Av Nenny - 28 april 2007 07:47

Ni som läst här ett tag vet att jag har berättat om min favvo lunchrestaurang inne i Hbg. En liten mexicansk historia med suveränt god mat. Den har haft stängt ett år nu tror jag och tyvärr har den inte öppnat än. MEN.... Det har öppnat en ny restaurang på Väla som heter "taco house" och det är istort sett samma mat där. Jag åt där för första gången där igår och jag tog "nacho special" Åhhhhhh vad gott. Smakade i stort sett likadant som på den mexicanska restaurangen. Lycka!!!

Jag fick en tallrik med nachochips, köttfärs o ost som var varmt. Sen fick man själv lägga på grönsaker, bönor, såser o sånt. Oj oj oj vad gott!!!!!! Mums. =)

 Helt klart en hit!!!


 

 
ANNONS
 
Anna

Anna

28 april 2007 09:11

Oj, det har jag inte sett, vart ligger den? Var på väla igår men såg inte det,eller jag såg en kille med "taco house" på tröjan när jag tänker efter. Men det måste jag prova. Såg du om det fanns vegetarisk tallrik också? :)

http://yogai.bogg.se

 
Therese

Therese

30 april 2007 07:23

Du, det låter ju underbart gott =)

http://theaa.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se