Direktlänk till inlägg 30 april 2007

Dagens vikt

Av Nenny - 30 april 2007 19:02

79,0 visade min våg idag. Det blir + 0,1 sen förra måndagen. Och jag står o stampar på -10 kilo totalt.


Det har varit såååååååå tråkigt i veckan. Att bli nekad mat och godsaker har jag inte orkat med. Så jag har ätit både det ena och det andra. Och jag har inte hållt mina veckomål. Känns som som om jag börjar på ny kula varje måndag. Hehe.


Men för fan. Jag kör på. =) Summan av kardemumman är att jag äter mycket mindre onyttigt nu än vad jag har gjort tidigare.


Här kommer nya mål för denna veckan:

  • [1/7] Inget Godis
  • [0/4] Träna minst 4 x 60 min
  • [1/7] Hålla kalorinivån varje dag och skriva in på Viktklubb
  • [1/7] Frukt o grönt varje dag
  • [1/7] Ingen snabbmat

Vi var uppe i Örebro i lördags för att hälsa på Björns Bror Rasmus och hans Tjej Elle. Det var rätt långt att köra men det var kul att träffa er... =)


På vägen hem sprang ett rådjur upp på vägen framför oss. Jag hann bromsa och sen sprang han framför oss en bra bit. Jag försökte stanna långt bakom den men den bara sprang. Till sist hoppade den över till andra körbanan och hoppade ner i diket. Tur det... =)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se