Alla inlägg under april 2007

Av Nenny - 6 april 2007 07:13

...För alla goa kommentarer. Det värmer!!! =)

Ursäkta min frånvaro. Jag har inte haft varken tid eller ork till att blogga denna veckan. Det har tyvärr också inneburit att jag inte haft tid eller ork till att följa mina mål som jag ville.

Jag har troligen ätit mer än vad jag borde. Blev tom en pizza i tisdags. Men jag tog en någorlunda vettig sådan. Det var en barnpizza till o börja med. På den var bara ost o tomat. Och toppad (efter att den varit i ugnen) med isbergssallad, tomat, lök o sås.
Jag käkade ju en chokladhare i måndags och igår slank det ner en till.
Träningen går bra däremot. Jag har 2 tillfällen avklarade och 3 dar kvar på veckan. Så träningen ser bra ut.
Och när jag tänker efter har jag nog fått i mig nån frukt eller grönsak varje dag hittils.

Inte så illa ändå. Fast det är ju kalorierna som är viktigast för att jag ska gå ner i vikt.

Ikväll ska vi på kalas hos min syster o hennes man. Vet e fan vad vi får att äta där.

Jag hade ju sagt att jag skulle belöna mig med lite nya träningskläder nu när jag gått ner mina 10 kilo. Det får vänta lite för vi har inte råd just nu. Men när vi får lön ska jag köpa nytt. Jag hittade faktiskt ett par byxor som jag inte kunde ha förra sommaren som passade nu så jag har haft dom som träningsbyxor. =)

Trevlig Påsk på er alla!!!!!

ANNONS
Av Nenny - 2 april 2007 19:06

JAG HAR GÅTT NER 10 KILO!!!!!!!!! WOHOOOOOO!!!

Vågen stannade på 78,5 imorse och det innebär -1,5 kilo denna veckan. Totalt blir det -10,5 kilo. Det verkade funka med mina veckomål!!!
Jag flyttade ner en 2 kilos flaska idag och på golvet står nu just 10,5 kilo. Kvar i fönstret står 23,5 kilo o väntar.

Jag lade flaskorna i en korg och det var rätt tungt att lyfta faktiskt. Ska bli kul att se om jag kan lyfta det när jag gått ner alla mina kilon!!!

Jag har dock ätit en chokladhare idag. Hela kroppen har bara skrikit choklad. Jag brukar visserligen bli sugen på godis men jag brukar inte bli sugen just på choklad. Men igår o idag har jag inte kunnat tänka på annat. Pms antar jag. Så Björne körde inom o köpte en till mig när han körde hem från jobb. Han köpte blommor till mig också. =) Glad blev jag!!!!

Nu har chokladbegäret lagt sig lite och jag kämpar vidare resten av veckan. Kanske blir nån liten bit i påsk också men vi får se. E jag inte jättesugen så ska jag försöka låta bli.

ANNONS
Av Nenny - 1 april 2007 10:15

Jag räknade inte kalorier igår. Men jag åt två mackor till frukost, två pitabröd med hemmagjorda köttfärs o fetaost biffar o massor med grönsaker och lite ostbågar fram på kvällen. Jag tillåter mig lite snax men har inte ätit nåt godis på hela veckan. =) Så jag känner mig nöjd med gårdagen. Gick 60 minuter på bandet igår också.

Dagen började med frukost idag. Överblivna köttfärsbiffar o sånt. Sen gick vi till affären. Tar 20 minuter ca men lat som man är så tar vi alltid annars bilen. Men eftersom vi ville röra på oss och vi inte skulle handla så mycket så gick vi idag. Och det var skönt.

Nu går jag lite i förväg men...
I det stora hela har veckan sett ut så här:
Mål för v 13:
1) Inget godis. 7/7 dagar avklarade. Wohoo. =) (Jag ska inte äta nåt idag heller)
2) Minst 4 träningstillfällen. 60 min vardera. 4½/ 4
3) Hålla mig till min kalorinivå varje dag. 7/7 dagar avklarade. Med viss reservation för dagen. Men överlag känner jag mig nöjd. =)
4) Frukt o grönsaker varje dag. Jag har fått i mig nåt varje dag. Heja mig!!

Jag vet att det bara är söndag idag men jag känner att jag uppfyllt mina mål bra. Så jag ville skriva om det nu.

Jag kör vidare på samma mål nästa vecka också men jag kommer faktiskt att unna mig lite påskgodis till helgen.


Viktrapport kommer imorgon. Med hopp om att jag spräckt 10an och får flytta ner en flaska. =)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se