Direktlänk till inlägg 21 maj 2007

Vad göra, vad göra??

Av Nenny - 21 maj 2007 18:27

Jag såg idag att en journalist från Helsingborgs Dagblad skrivit i min gästbok på hemsidan. Hon ville gärna skriva om min blogg o min vikt i tidningen!Vad säger man om det???

Jag är superkluven... En del av mig vill inte göra det. Jag är ingen social person och vill helst hålla mig för mig själv. Vill inte ha en massa uppmärksamhet. Ingen på mitt jobb vet om min viktkamp och jag vill inte att folk frågar mig hela hela hela tiden om hur det går, hur mycket jag har gått ner, om jag verkligen ska äta det där osv... Nätet är ju trots allt anonymt på nåt sätt.En annan del av mig vill göra det. Dels för att peppa mig själv ytterligare. Och dels för att kunna inspirera och hjälpa andra. Jag tycker själv om att läsa om andras kamp mot kilona och jag blir alltid så inspirerad. Så det vore ju kul om jag kan inspirera och hjälpa andra för en gångs skull.What to do, what to do, what to do...

 
ANNONS
 
Therese

Therese

21 maj 2007 22:46

Vad spännande, jättekul.

Du måste själv känna om du vill göra det, människor kommer känna igen dig och det blir svårt att vara anonym men det blir ytterligare en sporre att gå ner som du skriver.
Vad kul för dig =)

http://getfit.blogg.se

 
Malin

Malin

22 maj 2007 11:51

Vad kul att du blivit uppmärksammad och fått en förfrågan.
Jag förstår ditt dilemma och du måste ju känna efter vad som känns bäst.
Jag hade nog inte gjort det med tanke på att jag tycker det blir alltför jobbigt med alla förväntningar alla får på en.
Hoppas du kommer fram till ett bra beslut och fortsätt kämpa - du är kanonbra!
Kram

http://mallingen.blogspot.com

 
Mia

Mia

22 maj 2007 12:16

Så himla kul att du blivit "upptäckt" :-)
Känn nu efter riktigt ordentligt om du bestämmer dig för att inte göra det så har du ju alltid med dig i alla fall att någon uppmärksammat det. Kör hårt. Jag kommer att följa dig här på din blogg och länka till dig från min viktsida.
//Mia

http://www.mia-caramia.blogspot.com

 
Miranda

Miranda

22 maj 2007 16:49

Ojjjj vilket dilemma!! Svårt de där! Men jätte kul! ;) All lycka till och berätta sen va du bestämmer dig för! :)

http://www.filmi.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se