Direktlänk till inlägg 22 maj 2007

Jag velar fortfarande.

Av Nenny - 22 maj 2007 20:13

Gahhhh. Jag har tänkt o tänkt o tänkt o tänkt o tänkt. Imorse lutade det åt att jag ville vara med i tidningen. Jag menar, hur ofta får man en sån chans? Att våga göra nya saker och utmana sig själv. Och att kunna nå ut till andra med inspiration. Jag borde nog göra det...Men nu lutar det starkt åt att jag inte vill göra det. Jag vill verkligen inte att folk i min närhet ska veta för mycket. De närmsta vet givetvis, men arbetskamrater o folk som jag känner lite halvt om halvt. Jag vill verkligen inte ha ögon på mig konstant. Jag har gjort det misstaget tidigare att berätta för för mycket folk. Det blir för mycket press på mig och allt går åt helvete. Jag vill sköta mig själv och det är jag nöjd med. Jag gör trots allt det här för MIN skull. Ingen annan...
Igår gick det rätt bra tills jag läste inlägget som journalisten skrivit i min gästbok. Jag blev rätt paff faktiskt och jag käkade nötter som jag inte borde istället för att motionera.

Så igår var jag över min gräns med ca 200 kcal.

Idag går det bättre. Motion o kalorier är ok idag.


 • [2/7] Inget Godis.
 • [1/5] Träna minst 5 x 60 min (eller 50000 steg)
 • [1/7] Hålla min kalorinivå (1300kcal) varje dag.
 • [2/7] Frukt och/eller grönsaker varje dag.
 • [2/7] Ingen snabbmat.


 •  
  ANNONS
   
  Ingen bild

  a-k

  23 maj 2007 09:15

  Jag säger bara "trust your instincts".Jag är som du, vill sköta mig själv och har inte annonserat för hela världen att jag försöker krympa. Man måste göra det som känns bäst och du kommer nog på vad du vill!

   
  Therese

  Therese

  23 maj 2007 15:55

  Det är ju jobbigt när allt rasar och alla vet sedan om det där du bor.
  Det tycker jag är jobbigt med bloggandet också. Jag går ner, jag är duktig, människor tycker att jag är duktig och sedan upp allt igen och jag är inte lika duktig längre (alla ser det, alla kan följa det) men det är mer en sporre som jag behöver. De som finns där de finns, det är ju som du skriver: du gör det för din egen skull och inte för någon annan.

  Tänk efter noga så att du inte ångrar dig.
  Kram

  http://getfit.blogg.se

  Från
      Kom ihåg mig
  URL

  Säkerhetskod
     Spamskydd  

  Kommentar

  Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

  Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

  Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

  Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

  Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

  Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

  Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

  Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

  Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

  Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

  Presentation

  Fråga mig

  0 besvarade frågor

  Kalender

  Ti On To Fr
    1
  2
  3
  4
  5
  6
  7 8 9
  10
  11
  12
  13
  14 15 16 17 18 19 20
  21 22 23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30 31
  <<< Maj 2007 >>>

  Tidigare år

  Sök i bloggen

  Senaste inläggen

  Kategorier

  Arkiv

  Länkar

  RSS

  Besöksstatistik

  Följ bloggen

  Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa -- med Blogkeen
  Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa -- med Bloglovin'

  Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se