Direktlänk till inlägg 23 maj 2007

Tack Tjejer!

Av Nenny - 23 maj 2007 17:07

...för era kommentarer, inlägg, åsikter o tips!! Det hjälpte mig i mina förvirrade tankar dessa dagar. =)Jag kommer INTE att medverka i tidningen. Jag vill verkligen inte ha den uppmärksamheten. Jag vill göra detta utan att alla i min närhet ska hålla koll  på varenda steg jag tar och varenda liten tugga jag äter.Men alla mina goa bloggvänner får gärna hålla koll på mig. Ni är i samma (eller liknande) situation o ni förstår o stöttar på ett sätt som jag behöver. =)


Och det är jag faktiskt fullständigt nöjd med!!!


 
ANNONS
 
Mia

Mia

23 maj 2007 19:55

Jajamensa, lita på att vi kommer att titta till dig här :-) Skönt att du tagit ett beslut du känner dig bekväm med. Och du har alltid med dig det faktum att du blev uppmärksammad.
-Mia

http://mia-caramia.blogspot.com

 
Malin

Malin

25 maj 2007 21:22

Skönt att du kommit fram till ett beslut och du gjorde nog rätt.
Om man skulle ställa upp så får man ju räkna med både ris och ros genom uppmärksamheten.
Vi bloggpolare håller ju koll på varandra och det är ju inte fy skam det heller.
Vi är ju bra på att ge pepp och vet precis i vilken situation vi befinner oss i.
Kram o ha en härlig helg!

http://mallingen.blogspot.com

 
Therese

Therese

27 maj 2007 19:26

Jag finns här och stöttar dig =)

http://getfit.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se