Direktlänk till inlägg 28 maj 2007

Back from the (almost) dead

Av Nenny - 28 maj 2007 19:59

Jag har haft en riktigt jobbig vecka. Det har varit skitstressigt på jobb och jag har varit totalt slut när jag kommit hem. Inte orkat nåt. Inte diskat, inte hållit koll på maten, inte motionerat, inte tvättat, knappt lagat mat, inte bloggat. Bah. Det har inte alls varit nån bra vecka.Trots det visar vågen 77,5 idag. Så det blir - 0,7 sen i måndags och - 11,5 totalt. Så det var ju bra. Jag håller min kruva rätt bra.

Jag hoppas på 1 kilo till nästa måndag. För då åker en 2 kilos flaska ner på golvet.... (Jag har två st 2 kilos flaskor kvar i fönstet. Resten är 1,5 kilo. Tänkte ta 2 kilos flaskorna först.)

Häromdagen satt den en lapp på en anslagstavla på jobb om en annan tjej som var med i tidningen. Hade jag valt att vara med i tidningen hade det suttit en lapp om mig där också. Jag valde rätt. Det är jag helt säker på nu. =)Idag lagade jag moussaka. =) Jag har aldrig gjort det förr och jag visste inte riktigt hur jag skulle göra. Men det blev riktigt bra för att vara första gången. *stolt*


Målen ser ut som följer:

 • [1/7] Inget Godis. (Börjar faktiskt bli av med suget nu!!!)
 • [0/5] Träna minst 5 x 60 min (eller 50000 steg)
 • [1/7] Hålla min kalorinivå (1300kcal) varje dag.
 • [0/7] Frukt och/eller grönsaker varje dag.
 • [1/7] Ingen snabbmat.
 •  
  ANNONS
   
  Ingen bild

  Malin

  28 maj 2007 21:16

  Grattis - bra jobbat trots att du haft en stressig vecka!
  Ska hålla en tumme för att du får ta ner en tvåkilosflaska nästa gång.
  Kram

   
  Therese

  Therese

  29 maj 2007 15:52

  Stort grattis, jag är jätteimponerad =)
  Kör vidare så kommer du att klara ditt mål.
  Heja, heja

  Du gjorde nog rätt med att inte vara med i tidningen. Kram

  http://getfit.blogg.se

  Från
      Kom ihåg mig
  URL

  Säkerhetskod
     Spamskydd  

  Kommentar

  Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

  Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

  Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

  Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

  Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

  Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

  Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

  Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

  Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

  Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

  Presentation

  Fråga mig

  0 besvarade frågor

  Kalender

  Ti On To Fr
    1
  2
  3
  4
  5
  6
  7 8 9
  10
  11
  12
  13
  14 15 16 17 18 19 20
  21 22 23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30 31
  <<< Maj 2007 >>>

  Sök i bloggen

  Senaste inläggen

  Kategorier

  Arkiv

  Länkar

  RSS

  Besöksstatistik

  Följ bloggen

  Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa -- med Blogkeen
  Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa -- med Bloglovin'

  Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se