Direktlänk till inlägg 30 maj 2007

Pust

Av Nenny - 30 maj 2007 09:27

Idag är jag äntligen ledig efter 9 dagars arbete i sträck. Det är mest slappa som gäller idag. Fast jag måste tvätta också. Inga rena kläder alls. Det har varit så stressigt på jobbet sista tiden att jag inte alls orkat ta tag i nåt hemma. Så jag måste tvätta idag.Jag har skickat efter nya träningsbyxor och ett träningslinne till. Såg att jag som medlem i Viktklubb hade 10% rabatt på butiken Timarco. Och där finns olika märken samlade. Bla Röhnisch vars byxor jag gillar och underkläder av märket DIM. Äntligen! Min 10 kilos belöning är på väg i posten! Plus lite nya underkläder. Bättre sent än aldrig... =)Jag har dessutom börjat fundera på min målbelöning. När jag gått ner till 55 kilo ska jag göra en tatuering på ryggen. =) Jag har börjat fundera på motivet och jag är grymt sugen.

Funderar på att göra tatuering på benet när jag gått ner 20 kilo också.Jag vill åka iväg på en weekend i höst. Vet inte riktigt var. Jag vill väl egentligen till London.london (Jag har varit sugen på att åka dit de senaste 5-6 åren) Men jag vill ha uppnått min målvikt innan jag åker dit och så vill jag ha mycket pengar med mig så jag kan shoppa mycket fina kläder till min nya kropp. Så London är väl inte riktigt bra i nuläget. Funderar på Prag också. Nån som har några tips så tar jag tacksamt emot dem. Gärna utomlands och helst inte för dyrt och inte sol/bad. Men gärna nåt ställe med mycket sevärdheter och shopping!
Uppdatering lite senare:

snax

Glömde att jag skulle skriva om snacksen jag testade igår. De heter MINIMAL och det är OLW som har gjort dem. Det är bakade potatissnacks. Inte friterade alltså. De innehåller endast 7 % fett.

Näringsvärdena per 100g är:

400 kcal

6 g protein

78 g kolhydrat

7 g fett


Fortfarande mycket kcal men bättre än vanliga chips och påsen är på behändiga 100g!! Det gillar jag. Finns det bara 100g så äter man bara 100g. Köper man en 200g chipspåse så äter man 200g.Jag hittade bara i smaken "Dill o Gräslök" i min Ica och den var rätt god. Men enligt hemsidan ska det tydligen finnas "Sourcream & Onion" också. Den vill jag också prova. Min favvosmak på snacks.

Värt att testa om du gillar snacks.  Och jag ber om ursäkt i förhand om jag råkar fresta er... F´låt.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se