Direktlänk till inlägg 31 maj 2007

Äntligen varvar jag ner.

Av Nenny - 31 maj 2007 10:17

Efter stressen på jobb förra veckan och mina 9 arbetade dagar i sträck. Så varvar jag äntligen ner. =) Jag sov nog 10 timmar inatt. Känner mig äntligen utvilad. Börjar se fram emot semestern riktigt mycket nu. 4 veckor ska jag o Björne vara lediga tillsammans. Jag har aldrig haft 4 veckors semester förr. Det ska bli RIKTIGT RIKTIGT skönt.


Trots att jag halkat snett med allt känns det som så visar både våg o måttband glädjande minus just nu. Detta trots att jag inte orkat bry mig om varken mat o motion på 1½ vecka nu. Men jag vet att det inte kommer att hålla länge. Men nu när jag känner mig utvilad och lugn igen så tar jag nya tag igen. Här ska tappas kilon i rasande fart. Fast nu jinxade jag väl det... haha


Jag har suttit igår och idag o funderat på var jag vill åka i höst. Jag vill verkligen inte vara hemma när jag fyller år. Så det blir en liten weekend nånstans. Frågan är bara var? Jag har surfat runt på olika resesidor o kollat. Men jag får kolla runt mer innan jag bestämmer mig. Det finns många bra alternativ där ute. 
ANNONS
 
starlight

starlight

3 juni 2007 12:03

Hej och tack för din kommentar.
Ser att även du kämpar. Jätteduktigt av dig att ha gått ner över 10 kilo!! Grattis!!
*gör favorit av din sida*
Kram

http://blogg.aftonbladet.se/1365

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se