Direktlänk till inlägg 19 juni 2007

Oj oj oj

Av Nenny - 19 juni 2007 18:09

Gårdagen blev total katastrof matmässigt. Morgonen och eftermiddagen gick rätt bra men sen kom jag hem och var trött, uttråkad och lite halv hängig. Så jag åt, som jag ofta gör när jag är uttråkad. =( Och det blev rätt mycket.


Så för att inte tappa orken helt stryker jag måndagen och kör vidare på resten av veckan.


 • [1/6] INGET Godis och INGA snacks
 • [/200] Raska Promenader minst 200 min denna veckan
 • [1/6] Hålla mig till mina 1300 KALORIER OM DAGEN
 • [1/6] Frukt o Grönt VARJE dag. Så mycket som möjligt...
 • [1/6] INGEN snabbmat

 • Dagen ser ut så här matmässigt:

  Frukost:

  Fil o müsli. Grönt te

  Kalorier: 213


  Onödigt och inte så gott...

  Langos (åt kanske 1/3 sen mådde jag illa. Urk)

  Kalorier: ca 400 (uppskattar jag... väldigt svårt att hitta vettiga värden på)


  Lunch:

  2 mackor med ost. Grönt te

  Kalorier: 240


  Middag:

  Tacos

  Kalorier: 410


  Har lite kalorier kvar till jordgubbar ikväll. =)  Jag tänkte ta en promenad senare i kväll om det blir svalare nån gång. För nu är det varmt som bara den. Uörk. Smälter för fan bort här hemma.

   
  ANNONS

  Från
      Kom ihåg mig
  URL

  Säkerhetskod
     Spamskydd  

  Kommentar

  Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

  Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

  Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

  Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

  Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

  Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

  Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

  Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

  Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

  Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

  Presentation

  Fråga mig

  0 besvarade frågor

  Kalender

  Ti On To Fr
         
  1
  2
  3
  4 5 6
  7
  8
  9
  10
  11 12 13 14
  15
  16 17
  18 19
  20
  21 22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  <<< Juni 2007 >>>

  Sök i bloggen

  Senaste inläggen

  Kategorier

  Arkiv

  Länkar

  RSS

  Besöksstatistik

  Följ bloggen

  Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa -- med Blogkeen
  Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa -- med Bloglovin'

  Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se