Direktlänk till inlägg 21 juni 2007

Trött som fan.

Av Nenny - 21 juni 2007 18:35

Shit vad jag har varit trött idag. Vet inte riktigt varför egentligen. Jag sov visserligen bara lite drygt 5 timmar. men jag kännde mig inte så trött imorse. Jag åt en stadig frukost och sen stack jag till jobb... Efter lunch på jobb blev jag totalt golvad. Jag satt för fan o höll på att somna på jobb. Så fort jag lutade mig tillbaka o slöt ögonen så slumrade jag till nån sekund. Jag satt o gäspade konstant i säkert 3 timmar. Jag sluddrade o höll på att ge ut fel saker till kunderna hela tiden. Kännde mig helt matt och orkeslös i hela kroppen. Som om jag håller på att bli sjuk eller nåt.


Tåget hem blev knappast bättre. Jag somnade till gång på gång och vaknade till av att tåget krängde eller skakade. Ville inte gå och lägga mig när jag kom hem. Gillar inte att sova mitt på dagen. Jag blir helt konstig i huvudet när jag vaknar och det tar timmar att komma i form igen. Och sen kan jag inte somna på kvällen när jag lägger mig då. Så jag tänker att jag behöver snabb energi. NUUUUUU!!!!!! Så jag köpte ett choklad. Ett litet litet choklad. 35 g bara (men 200 kcal. huga) Och jo då. Lite piggare blev jag men det varar ju inte länge.


Jag är fortfarande jävligt trött.


Det var EFIT idag men det totalglömde jag. Jag kanske kör imorgon istället.

 
ANNONS
 
Cecilia

Cecilia

21 juni 2007 21:16

Jag tycker det är underbart att sova en stund på dagen. En tupplur på tåget hem gör mig så pigg. :) Ha en glad midsommar!

http://baracecilia.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se