Direktlänk till inlägg 22 juni 2007

Glad Midsommar på er!

Av Nenny - 22 juni 2007 21:21

Här har det regnat större delen av dagen. Rätt skönt tycker jag. Jag och Björn satt på balkongen o åt. Jag åt grillat med nypotatis och Björne åt sill.

Det har dessutom blivit en handfull godis och lite chips. Jag har gått över 1300 kcal idag men det är helt ok =)


Jag är ledig imorgon också och sen jobbar jag ett par timmar på söndag. På söndag ska vi hem till Pappa och käka lite också.


Jag orkar inte motionera nuförtiden. Det är för varmt för att orka. Jag försöker ut o gå lite på morgonen men det beror på hur tidigt jag börjar jobba. Men jag vet att jag måste skärpa mig med det. Nästa vecka jobbar jag mycket och jag har planerat maten för hela veckan. Mathandling får ske på tisdag när vi båda jobbar fm och vi har fått lön. Jag känner att jag måste ha veckan någorlunda planerad för att orka med det. Det behöver inte följas slaviskt men det är bra att ha en basplan att grunda på. Jag har kört 3 maskiner tvätt idag så det är avklarat.


Börjar så sakta räkna ner till semestern. v 30 är det dags... =) Eller ja, helgen innan  blir det juh!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Nenny - 13 mars 2009 13:51

Ville bara påminna er om att jag inte längre kollar av kommentarer i denna bloggen.   Jag bloggar numera på följande adress: http://nenny.se/blogg/   Uppdatera gärna era länkar!!    Vi ses där!! =) ...

Av Nenny - 30 januari 2009 07:45

Bloggagratis har gjort sitt. Den har tjänat mig väl men det är dags att dra vidare känner jag. Utforska nya vidder. =) --------------------------------   Bloggen flyttar till: http://nenny.se/blogg/   -------------------------------- Jag är tillbaka!...

Av Nenny - 26 januari 2009 19:12

Tack för att ni tänker på mig! Det värmer. =)   Jag mår bra. Tänkte bara säga det. Ni behöver inte vara oroliga.   Men bloggandet har på nåt sätt gått in i väggen. Jag har varken lust att skriva eller läsa. Vet inte riktigt vad som har hänt. Jag vill...

Av Nenny - 22 januari 2009 12:31

Har inte riktigt varit på blogghumör på ett par dar. Har knappt varit ute hos er andra och inte skrivit så mycket själv. Känner mig låg. Nu börjar det ta emot lite med ViktVäktarna. Farligt farligt. Jag har inte fyllt i en checklista på hur länge so...

Av Nenny - 20 januari 2009 20:24

Vår diskmaskin krånglar...igen. (Jävla skitmaskin) Björne har tandvärk och måste dra ut en tand. Smärtsamt och dyrt. Jag hänger inte med i skolan. Känner mig som värsta ufot. Pointsräknandet går väl sådär i nuläget.   Bah.   Det känns bättre när m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Blogkeen
Följ Nennys Place -- Vikt, Mat, Träning & Hälsa  -- med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se